Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Orthopedagoog in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Orthopedagoog 
Datum online
2021-11-22 22-11-2021
Sluitingsdatum
16-12-2021
Met ingang van
01-11-2021
Referentienummer
4714
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 0,7
Omschrijving
Ben jij een orthopedagoog met ervaring in het onderwijs en met diagnostiek gericht op intelligentie, persoonlijkheid en leerproblematiek? Sta jij stevig in je schoenen en heb je zin in een uitdagende parttime baan in Raalte? Wij maken graag gebruik van je expertise!

Jouw verantwoordelijkheden
Als orthopedagoog maak je deel uit van het extra begeleidingsteam van Carmel College Salland en ben je (school)breed inzetbaar. In deze baan krijg je volop de ruimte om actief mee te denken over de ondersteuningsvraagstukken, die ontstaan op deze locatie en op de verschillende onderwijsniveaus. 

In deze functie ben je casemanager van verschillende leerlingen binnen onze school. Observaties, adviesgesprekken en ondersteuningsvraagstukken behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Je adviseert en coacht leerlingen, collega's en teams over complexe hulpvragen en waar nodig combineer je dit met diagnostiek. Om je werk goed te kunnen doen, onderhoud je nauwe contacten met de kaderdocenten en werk je ook samen met verschillende (interne en externe) disciplines. Samen werk je aan een goede begeleidingsstructuur voor leerlingen. 

Jouw profiel  
  • Je beschikt over een passende sociaal pedagogische hbo-opleiding en aanvullende master of universitaire opleiding. 
  • Diagnostiek (psychodiagnostiek en dyslexie) en verslaglegging rondom diverse onderzoeksvragen zijn voor jou gesneden koek. Je hebt hier ervaring mee.  
  • Je kunt goed omgaan met weerstand en kritiek. Je laat je niet snel uit het veld slaan en durft op te komen voor jouw visie.   
  • Vaardigheden en eigenschappen, die bij jou passen zijn initiatiefrijk en flexibiliteit.    
  • Ervaring in een soortgelijke functie binnen het brede onderwijsveld, met name in het voortgezet onderwijs, zien wij als een pluspunt. 
Jouw werkplek  
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met ruim 2.400 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum, atheneum-plus en gymnasium.   
Onze school staat midden in de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst.   

Het onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling. Met behulp van laptops creëren wij een gedifferentieerd klassenklimaat. 

Ons aanbod  
Het betreft een tijdelijke, parttime baan van 0,5 tot 0,7 fte, onder andere wegens zwangerschapsvervanging, met ingang van 1 november 2021 tot en met 31 juli 2022.  

Bij deze functie hoort een passende beloning. Je ontvangt een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 11). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.  

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?  
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:  
Contactpersoon: Stefanie Geerdink  
Functie: directeur Bedrijfsvoering 
Telefoon: 0572 - 34 85 00 

Solliciteren  
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.  

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.  

Eisen

Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 11
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 5.012,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 11).

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl