Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent D&P in Bladel (Noord-Brabant)

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent D&P 
Datum online
2021-10-12 12-10-2021
Sluitingsdatum
23-1-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
16 lessen
Omschrijving
Wij zoeken per direct ter vervanging:
Een docent Dienstverlening & Producten (D&P) ter vervanging voor het geven van 16 lessen. Deze lessen worden gegeven op dinsdagmiddag, woensdag, donderdag en vrijdag. Het is van belang dat je op deze dagen beschikbaar bent.
 
Wij zoeken een docent die thuis is in de profielmodules ‘Organiseren van een activiteit’ en ‘Presenteren, promoten en verkopen’.
 
Organiseren van een activiteit: je begeleidt leerlingen in het proces van het organiseren en uitvoeren van een activiteit. Van een draaiboek en begroting maken tot het evalueren en een verslag maken.
 
Presenteren, promoten en verkopen: je neemt de leerlingen mee op ontdekking in de wereld van reclame en promotie. Je leert de leerlingen hun product of zichzelf effectief te presenteren en in de markt te zetten.
 
Daarnaast geef je ook LOB-lessen waarin je de leerlingen uit de onderbouw kennis laat maken met hetgeen ze kunnen verwachten bij D&P in leerjaar 3 en 4.
 
De sectie D&P is twee jaar geleden gestart en is volop in ontwikkeling, er is dan ook voldoende ruimte om mee te denken en een bijdrage te leveren aan het onderwijsproces.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wij vragen:
Als docent D&P breng je jouw organisatievaardigheden en jouw passie voor reclame, promotie en presentatie over aan de leerlingen. Hiervoor is het nodig dat je:
  • in het bezit of studerende bent voor een 2e graad bevoegdheid docent D&P;
  • ervaring of affiniteit hebt met de profielmodules ‘organiseren van een activiteit’ en ‘presenteren, promoten en verkopen’;
  • oog hebt voor ieders talent;
  • betrokken en teamgericht werkt;
  • een positieve bijdrage levert aan ontwikkelingen binnen de sectie.
Herken jij je hierin? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een tijdelijk contract voor 16 lessen ter vervanging. De duur is mede afhankelijk van de re-integratie. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal LB conform cao VO.
 

Over Pius X-College

Naam school
Adres
Tuinstraat 1 , 5531GK Bladel (Noord-Brabant)
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
afdeling P&O
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Voel je thuis! Dat is wat wij onze medewerkers en leerlingen toewensen. Het Pius X-College is de grootste school uit de Kempen met ruim 2.200 leerlingen. Je vindt hier alle studierichtingen onder één dak. Ook in de Kempen hebben we te maken met een snel veranderende omgeving om ons heen. Zo neemt internationalisering steeds meer toe en is digitalisering niet meer weg te denken uit het onderwijs.

Werken bij het Pius X-College
Wij zijn geïnteresseerd in jou. Waar liggen je ambities en waarbij kunnen wij je helpen? Wij vinden het belangrijk dat we je goed begeleiden en dat je je snel thuis voelt op onze school. Daarom begeleiden we je om onze school goed te verkennen. Dat doen we bijvoorbeeld met workshops, uitleg over de afdelingen en intervisiebijeenkomsten. Ook koppelen we je aan een interne coach en vinden bij docenten lesbezoeken plaats. Tijdens start- en evaluatiegesprekken kijken we hoe het met je gaat. Jij hebt hierin de regie!

Wat bieden we? 
Onze medewerkers ontvangen de arbeidsvoorwaarden in de cao VO. Daarnaast hebben wij een aantal specifieke voorwaarden:
  • Professionaliseringmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij zijn lid van ORION en bieden een breed professionaliseringsaanbod.
  • Collectieve verzekeringen voor bijvoorbeeld ziektekosten.
  • Fiets- en sportregeling, zodat jij gezond en fit naar je werk blijft gaan.
  • Actieve personeelsvereniging die altijd in is voor een feestje.
  • Betrokken en gezellige collega’s die altijd voor je klaarstaan.
Wil je meer weten over onze school? Kijk dan verder op onze website of bekijk het YouTube filmpje gemaakt door onze leerlingen.

​​​​​​​Wij zijn op zoek naar medewerkers die bovenstaande ontwikkelingen omarmen en samen met ons het Pius X-College verder willen professionaliseren. Wil jij het beste uit jezelf, onze leerlingen en onze school halen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij je in deze vacature dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie t.a.v. Maartje Dolkemade (hoofd P&O) via Meesterbaan. Daarna ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor het eerste sollicitatiegesprek. Dit gesprek wordt gevoerd met de directeur vmbo/praktijkonderwijs, teamleider en sectievoorzitter. Bij een positief advies volgt een tweede sollicitatiegesprek met de directeur organisatie en hoofd P&O.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl