Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Leerkracht die samen wil schitteren! in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht die samen wil schitteren! 
Datum online
2021-10-12 12-10-2021
Sluitingsdatum
12-11-2021
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
in overleg
Omschrijving
Montessorischool de Amstel is een echte montessorischool: kinderen werken op hun eigen tempo, met materialen die bij hen passen. We besteden veel aandacht aan zelfstandigheid, aan leren leren en aan de zorg voor elkaar en de omgeving. 
Het onderwijs wordt samen vormgegeven en de leiding ligt in handen van verschillende teamleden samen. Het team is hecht. We voelen we ons gezamenlijk verantwoordelijk voor alle kinderen. Zo denken we mee over elkaars leerlingen, delen lessen of geven lessen in elkaars klassen en oefenen oudergesprekken. Op deze manier kunnen talenten van leerkrachten echt tot bloei komen. 
We doen de dingen nooit omdat ze nu eenmaal zo horen of omdat anderen ze zo doen, maar stellen altijd de vraag: is dat het beste voor de kinderen? Leidt dat tot het beste onderwijs?

We vormen een gedreven team. Maar ook een team waarin samen veel wordt gelachen, waar ruimte is om te groeien en te leren, waarvan sommigen een duik in de Amstel nemen, samen koken of een sketch maken. We bieden ieder teamlid de ruimte om zijn/haar talent te ontwikkelen en expertise in te zetten voor het ontwikkelen van ons onderwijs.

Ben jij de leerkracht die het net als wij een tikkeltje anders wil doen? 

Omvang van je aanstelling, bouw/groep en klasoverstijgende taken in overleg.
Bel ons op 020-3706705 of neem contact op via teamleiding@mkcdeamstel.nl

Over Montessorischool De Amstel

Adres
Welnastraat 845 , 1096GJ Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Soile Daniel
Omschrijving
Montessorischool de Amstel is een echte montessorischool: kinderen werken op hun eigen tempo, met materialen die bij hen passen: montessorimaterialen, werkjes uit boeken, rekenen met Snappet in combinatie met een papieren kladschrift, et cetera. We besteden veel aandacht aan de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, en aan de zorg voor elkaar en de omgeving. 
 
Montessorischool De Amstel heeft een bijzonder team. Het onderwijs wordt samen vormgegeven en de leiding ligt in handen van verschillende teamleden samen: de teamleiding. ‘Samen schitteren’, omschreef de Inspectie dat lovend. Het team is hecht. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor alle kinderen. Zo denken we mee over elkaars leerlingen, delen lessen of geven lessen in elkaars klassen. Op deze manier kunnen talenten van medewerkers echt tot bloei komen. We doen de dingen nooit omdat ze nu eenmaal zo horen of omdat anderen ze zo doen, maar stellen altijd de vraag: is dat het beste voor de kinderen? Leidt dat tot het beste onderwijs? We vormen een gedreven team, dat ook kan genieten van alles wat we al hebben bereikt in de acht jaar die we nu bestaan.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl