Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Leraar Wiskunde in Nieuw-Vennep

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar Wiskunde 
Datum online
2021-10-11 11-10-2021
Sluitingsdatum
16-2-2022
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5- 1
Aantal uren
12 - 24
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een collega('s) voor het vak wiskunde. We zoeken kandidaten die plezier hebben in het lesgeven op een brede school met verschillende niveaus. Als je hierin geïnteresseerd bent gaan we graag met je in gesprek. We kijken dan samen met jou wat de mogelijkheden binnen onze school zijn.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega’s te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. U beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Elke leraar ontvangt een laptop waarmee hij of zij direct op school aan het werk kan. Daarnaast ontvangen collega's die in de havo en het vwo lesgeven ook een iPad in bruikleen. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen, centraal.

Over Herbert Vissers College

Adres
Noorderdreef 175 , 2152AC Nieuw-Vennep
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Afdeling HR
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Herbert Vissers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo bk, mavo, havo, atheneum, gymnasium en HVX. Havo en vwo vormen samen het Herbert Vissers Lyceum. Sinds schooljaar 18/19 wordt er gewerkt met een nieuwe onderwijsmethode, HVX, die uitgaat van persoonlijke groei en waar leerlingen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling.
 
Wij zijn een school op christelijke grondslag, waar iedereen welkom is. Onderwijs volgen bij ons betekent respect hebben voor elkaars mening en onderlinge verschillen. Speerpunten in ons beleid zijn aandacht voor het talent dat in ieder kind zit en zorg voor elkaar. Momenteel hebben wij 1922 leerlingen en ruim 200 medewerkers, die gehuisvest zijn in drie gebouwen.
 
Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn een school met hart voor de leerling en oog voor veiligheid en duidelijkheid. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Opleiden en Ontwikkelen heeft een prominente plaats in ons personeelsbeleid.
 
Het HVC is een gecertificeerde opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten zelf nieuwe leraren opleiden en stagiaires begeleiden.
 
Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, centraal gelegen in het groeigebied Haarlemmermeer, en zijn uitstekend bereikbaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl