Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent Wiskunde VMBO (basis-kader) in Ermelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde VMBO (basis-kader) 
Datum online
2021-10-11 11-10-2021
Sluitingsdatum
24-10-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5- 0,9
Aantal uren
14
Omschrijving
Ben jij een docent die iedere ochtend met veel plezier opstaat om jouw enthousiasme over het vak Wiskunde te delen met de leerlingen? Dan zoeken wij jou!

Wegens ziektevervanging zoeken wij per direct een docent Wiskunde (tweedegraads of studerend). Het betreft 14 lessen voor onze basis/kader-leeringen in de afdeling VMBO in Ermelo. De wereld van wiskundige formules is voor veel leerlingen leeftijd nog een onbekend en veelal onbegrepen terrein. Jij weet als docent op een creatieve en geduldige wijze de leerlingen mee te nemen in deze wereld en zorgt ervoor dat deze voor de leerlingen begrijpelijk wordt. 

Naast de vervangingsuren zijn er nog 14 structurele lessen vacant. Naar een combinatie van vacatures kan gesollicitieerd worden. 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
  • Je bent bevoegd docent Wiskunde (2e graads) of docent in opleiding;
  • Je bent enthousiast over het vak Wiskunde en weet jouw fascinatie voor de vak op leerlingen over te brengen;
  • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal en communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een hecht en bevlogen team. Samen met jouw collega’s werk je continu aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Je kan met deze collega’s sparren over de wijze van lesgeven en problemen waar je tegenaan loopt. Wij vinden het belangrijk dat jij als nieuwe medewerker goed jouw weg kan vinden binnen onze school. Daarom krijg je binnen jouw sectie een begeleider toegewezen, bij wie je terecht kan met alle vragen. Daarnaast krijg je individuele begeleiding van een ervaren coach.

Hiernaast krijg jij:
  • De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en een laptop;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Groevenbeek Academie;
  • Een benoeming in functieschaal LB;
  • Een eindejaarsuitkering van 8%

Over Chr. College Groevenbeek

Adres
Paul Krugerweg 44-50 , 3851ZJ Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Anna van der Horst
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
  • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
  • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden.
Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur betrokken zijn bij een kerk of christelijke geloofsgemeenschap. Medewerkers dienen in elk geval een persoonlijke binding met het christelijk geloof te hebben. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een commissie bestaande uit de afdelingsdirecteur, een teamleider en een docent uit de vakgroep maakt de eerste selectie en voert de sollicitatiegesprekken. 
Zodra een kandidaat is benoemd krijgen alle overige kandidaten bericht, voor zover dat niet al eerder is gebeurd.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl