Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent leergebied mens en natuur (natuurkunde) in Haaksbergen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent leergebied mens en natuur (natuurkunde) 
Datum online
2021-10-08 08-10-2021
Sluitingsdatum
24-12-2021
Met ingang van
01-11-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
van 0.5 tot 0.6
Aantal uren
20
Omschrijving

Bij het Assink lyceum werken we met Talentgericht Onderwijs. Dit onderwijsprogramma is opgebouwd uit vier bouwstenen waarbinnen ruimte is voor thema's waarin de leerling geïnteresseerd is. De bouwstenen zijn:  stamtijd/mentor, ateliertijd en eventueel toptijd.

Daarnaast geef je 10 uur natuurkunde.

Naast het geven van lessen is iedere docent bij het Assink lyceum mentor. Jij bent het eerste aanspreekpunt in het geval van persoonlijke en studie gerelateerde kwesties en begeleidt en coacht de leerling in zijn persoonlijke leerroute, leerdoelen en de planning en uitvoering daarvan.  

Eisen

Functie-eisen

Je bent erop uit jouw leerlingen te laten groeien in hun talenten, te stimuleren in hun brede ontwikkeling en in het verleggen van hun grenzen.

Je hebt kennis van en passie voor je vak en hebt dat zichtbaar weten te maken door een tweedegraads bevoegdheid voor natuurkunde, leergebied mens en natuur.

Om bij ons te werken moet je beschikken over een geldige VOG voorafgaand aan je indiensttreding. 

Over Het Assink Lyceum

Naam school
Adres
Bouwmeester 10 , 7481LP Haaksbergen
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
--
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. De school heeft vijf vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede.
 
In de regio heeft de school een reputatie opgebouwd van een sociaal-cultureel actieve en internationaal georiënteerde leef- en leergemeenschap. Wat ons drijft is dat we leerlingen verder willen laten komen dan ze zelf hadden kunnen bedenken.
 
Het onderwijs aan circa 2650 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 225 docenten en 70 onderwijs-ondersteunende personeels-leden. Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk. Het primaire proces wordt ondersteund door het bureau onderwijs en het bureau bedrijfsvoering.
 
Onze medewerkers typeren zich als mensgericht, ondernemend, inspirerend en ambitieus waarmee we onze missie waarmaken: Het Assink daagt uit !

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl