Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Groepsleerkracht groep 1/2 in Woudrichem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 1/2 
Datum online
2021-01-11 11-01-2021
Sluitingsdatum
11-2-2021
Met ingang van
16-02-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,9231
Omschrijving

Van 16 februari tot 1 oktober 2021 zoeken wij vervanging (Wtf 0,9231) voor onze groep 1/2 tijdens het zwangerschapsverlof van onze collega. 

Basisschool Oudendijk is een kleinschalige school met een enthousiast, ervaren en gedreven team. We zetten ons met plezier in om ieder kind volwaardig onderwijs te bieden op zijn eigen niveau. Kennis, vaardigheden en competenties verbinden we met cultuur, sociaal-emotionele ontwikkelingen en de actualiteit. Wij hebben een positief en informeel schoolklimaat, waarin wij ook een goede en nauwe samenwerking met ouders hebben. 

Onze kleuterklassen zijn bijzonder: we kozen voor twee kleine kleutergroepen van 15-20 leerlingen, in plaats van één grote. Zo hebben we meer tijd en aandacht voor de kinderen. De groepen hebben samen een eigen kleutergebouw. Daar hebben zij alle ruimte en mogelijkheden hebben om goed en leuk kleuteronderwijs te krijgen, zowel met als los van elkaar. 

Ben jij in het bezit van een pabo-diploma, heb je enige werkervaring in en affiniteit met onderwijs aan kleuters? Ben je daadkrachtig, enthousiast en ondernemend? Zoek je een kans om je verder te ontwikkelen? Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij het verlof volledig of deels vervangen? Dan komen wij heel graag zo spoedig mogelijk met jou in contact! 

Eisen

Functie-eisen
  • In het bezit van een pabo-diploma
  • Affiniteit met onderwijs in de onderbouw

Over Basisschool Oudendijk

Naam school
Adres
Oudendijk 62A, 4285WL Woudrichem
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. van Till
Omschrijving
Leerlingen voorbereiden op de samenleving door het aanbieden van onderwijs op maat; dat is de missie van Basisschool Oudendijk. In het onderwijs dat we bieden in onze kleinschalige, prachtig gerenoveerde school sluiten wij daarom zoveel als mogelijk aan bij het individuele werk- en denkniveau van ieder kind. Naast de kernvakken wordt er ruim aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Een ervaren en enthousiast onderwijsteam met hart voor de school zet zich er dagelijks voor in om deze missie te realiseren en de school verder te ontwikkelen. Hierbij worden de ouders nauw betrokken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er kwalitatief goed onderwijs kan worden aangeboden in een positief en informeel schoolklimaat. Dat maakt onze school uniek!
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met Carien van Till, directeur van basisschool Oudendijk.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl