Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature leuk&lastig dat wiskunde! in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
leuk&lastig dat wiskunde! 
Datum online
2020-11-16 16-11-2020
Sluitingsdatum
7-12-2020
Met ingang van
per 1 januari 2021 of eerder in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-1,0fte
Omschrijving

Bevoegde docent wiskunde, die wiskundeles wil geven aan 2e en 3e jaars externaliserende leerlingen! Aan deze leerlingen worden ook andere lessen (vak in overleg) en/of mentoraaturen gegeven.

Bij aanvang van de baan is team middenbouw de beoogde werkomgeving. 

Het betreft een baan na de Kerstvakantie, met een mogelijkheid tot (in deeltijd) inwerken per direct. 
 

Eisen

Functie-eisen

U hebt ervaring met externaliserende en internaliserende gedragsuitingen van jongeren als gevolg van aandachtstekortstoornissen, problemen binnen het autistisch spectrum, gediagnostiseerde gedragsstoornis of gedragsproblemen.

In al uw werkzaamheden bent u vanuit positief oplossingsgericht denken een stimulerende mentor/docent met oog en aandacht voor de individuele jongere en groep zonder dat u het belang van onze doelgroep of de school uit het oog verliest.

U heeft ervaring in het cyclisch werken en kennis van het leerlingvolgsysteem (bij voorkeur Magister).

Belangrijk: In de tijd kan uw werkomgeving wijzigen van één van de vijf teams naar een andere. De reden, als uw zone van naaste ontwikkeling een beter perspectief biedt daar of als de vraag naar uw inzet in een ander team noodzakelijk is. Immers, wij zijn een goed werkgever mét oog voor uw ontwikkeling én willen een dynamische school blijven met in-, door- en uitstroom van/voor leerlingen gedurende het schooljaar. Dat vraagt van u als collega's flexibiliteit, want verandering is een constante op het KRC!  
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO PO Leraar L11
Arbeidsvoorwaarden
Alleen met een bevoegdheid kunt u reageren, of met een * vooruitzicht op diploma komende zomer!

Tijdelijke aanstelling van 3 maanden (en zoveel eerder als de inwerkperiode start).

Salarisschaal CAO PO Leraar L11 max. €4.434,-
* i.g.v. combinatie deeltijd werken/- studeren is een betaling als leraarondersteuner schaal 7 het maximale.

Het betreft een baan na de Kerstvakantie in het schooljaar 2020-2021, met een mogelijkheid tot (in deeltijd) inwerken per direct!

Over Kromme Rijn College

Naam school
Adres
Kranenburgerweg 20, 3582GR Utrecht Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Dhr. WPGJ van Ruitenbeek, MSc
Niveau
pro, vmbo, havo
Omschrijving

Voor jongeren die de moeite waard zijn organiseert het Kromme Rijn College in Utrecht voortgezet speciaal onderwijs. Leerlingen vanuit alle culturen en religieuze achtergronden bieden we passend onderwijs om de ambitie op vervolgonderwijs te realiseren.

DOELGROEP: Jongeren met internaliserende en / of externaliserende gedragsuitingen als gevolg van: aandachtstekortstoornissen, problemen binnen het autistisch spectrum, gediagnostiseerde gedragsstoornis of gedragsproblemen. Met belemmerende invloeden buiten de schoolomgeving en bevorderende factoren die nog onbenut zijn gelaten. Beiden vragen om een gemeenschappelijke (school en kernpartners) interventie, waarvan de school het initiatief neemt en regie voert. De collega's zijn in staat vanuit herstelgericht denken te bemiddelen tussen jongeren onderling. Met gebruik van positive behavior support (SW-PBS) benaderen alle medewerkers de leerlingen pedagogisch in de school.  

ONDERWIJS: Onze school verzorgt voorspelbaar onderwijs middels uniform schoollesframe en elektronische leeromgeving. Vanuit de individuele leerarrangementen, -routes en ondersteuningsbehoefte ontstaan lesorganisatie en groepsaanpak. In een twintigtal klassen en (ondersteunings-) groepen (grootte circa 8 leerlingen) wordt het praktijkonderwijs, VMBO en HAVO-onderwijs tot en met het 3e leerjaar verzorgd. De school heeft een symbiose met het OPDC Utrecht om het eindexamenonderwijs in het 4e leerjaar te realiseren. Binnen het Kromme Rijn College kunnen leerlingen hun Entree-opleiding Assistent Horeca behalen (extraneus ROC Midden Nederland). 

Bijzonderheden

Onze grondwaarden zijn ‘Betrokkenheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid’ en deze worden door onze leer-, werk- en leefgemeenschap van collega's en leerlingen volmondig onderschreven. Samen ontwikkelen we de basis van ons voorspelbare handelen om het perspectief op regulier onderwijs te houden. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Middels een korte motivatiebrief en curriculum vitae kunt u reageren. Geschikte kandidaten worden persoonlijk gebeld om in overleg een afspraak te maken voor een gesprek op uiterlijk eind november. Een meeloopdag en referentie-onderzoek behoren tot de procedure.  

Alle contact adhv Corona richtlijnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl