Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent Wiskunde Voortgezet Speciaal Onderwijs in Alkmaar

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde Voortgezet Speciaal Onderwijs 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
12
Omschrijving

DIT IS WIJS wil jou verder helpen aan de juiste plek, neem contact met mij op en we hebben snel een leuk gesprek en een kop koffie!
Wij zijn op zoek naar een docent wiskunde voor het speciaal onderwijs die het interessant vindt om dagelijks bezig te zijn met de ontwikkelingen wat betrekking heeft tot het vak wiskunde en heel veel bezig te zijn met pedagogische ontwikkelingen van de jongeren.
Organisatorisch en punctueel zijn twee termen die jou niet onbekend zijn. Je houdt van structuur en die breng je ook aan tijdens de lessen. Dit neem als docent natuurlijk mee in je lessen. De lessen worden verzorgd op de VMBO afdeling van deze school.
Verder ben je bereid om net dat extraatje te geven aan de leerlingen zodat zij bij jou kunnen aankloppen.

Op deze VSO school heb je vooral te maken met jongeren die in een cluster 4 setting zitten. Dit zijn jongeren die extra aandacht behoeven. Naast jouw werkzaamheden als docent wiskunde ben je ook voornamelijk bezig met de pedagogische kant van het lesgeven.
Dagelijks schakel jij met mededocenten, orthopedagogen en alle andere betrokkenen.

Eisen

Functie-eisen

– Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid van het vak wiskunde;
– Je hebt een master SEN (pré);
– Ervaring binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs of ervaring met vergelijkbare doelgroep;
– Je bent beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband voor 0,3 fte Parttime;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam of Alkmaar.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3000

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 1811LP Alkmaar Noord-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl