Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent Frans in Bussum

Onderwijs

Over Goois Lyceum

Naam school
Goois Lyceum
Contactpersoon
Maarten Frissel
Plaats
Bussum
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, technasium
Beschrijving
Het Goois Lyceum is een middelgrote school voor havo, atheneum, technasium en gymnasium in het hart van Bussum. Ons motto is: ‘Je voelt je thuis op het Goois’. Wij geven onderwijs in een veilige sfeer, die uitnodigt tot leren. Onze leerlingen maken een brede ontwikkeling door; Bildung vinden we van groot belang.

Onze resultaten zijn uitstekend (zowel voor havo als vwo beschikken we al enkele jaren over het predicaat Excellente school) en de organisatie draait goed. Toch vragen we ons altijd af of het beter kan. Dat onderzoekende en ambitieuze zie je ook terug in ons aanbod. Op alle niveaus bieden we mogelijkheden, van extra begeleiding tot uitdagende programma’s. Met stromen zoals technasium, gymnasium, kunst en media en big business is er keus genoeg voor elk talent.

Het Goois Lyceum maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.
 

Vacature

Functietitel
Docent Frans 
Plaatsingsdatum
15-7-2019
Met ingang van
26-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,60
Omschrijving
Werken op het Goois Lyceum
Als docent op het Goois Lyceum heb je een professionele insteek. Je bent inhoudelijk sterk, hebt een rijk didactisch repertoire en kunt uitstekend samenwerken. Ook bezit je de pedagogische vaardigheden om mentor te zijn. In sectie- en jaarlaagverband voeg je echt iets toe, zodat het geheel meer wordt dan de som der delen.

De komende jaren gaan we leerlingen meer verantwoordelijkheid geven voor hun leerproces. In het bijzonder richten we ons op maatwerk, differentiatie en activerende werkvormen (met gebruik van Chromebooks) en formatieve evaluatie. Ook jij levert een bijdrage aan de benodigde cultuuromslag.

Op het Goois Lyceum streven we voortdurend naar verbetering. Wij zijn professionals met ambitie: we werken hard en met veel plezier. Ook van jou verwachten we reflectief vermogen en ontwikkelingsbereidheid. In overleg met je teamleider stel je vast hoe jij kunt bijdragen aan de schooldoelen. Er is ruimte voor initiatief en een goed scholingsbudget.


 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Voor het Goois Lyceum zijn wij op zoek naar een docent Frans.
Het betreft een ziektevervangingsaanstelling doch uiterlijk tot 1 augustus 2020.

Het Goois Lyceum verwacht dat je:
  • bevoegd bent
  • inhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk bent
  • uitblinkt in samenwerken
  • toegevoegde waarde levert aan je sectie en jaarlaag
  • open staat voor reflectie en ontwikkeling
  • actief bijdraagt aan de ontwikkelingen in de school.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD
Arbeidsvoorwaarden
Salariƫring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC/LD van de cao-vo.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 26 augustus 2019.
Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten Frissel (plaatsvervangend rector Goois Lyceum), bereikbaar via 035 - 80 03 253. In de vakantieperiode zijn we slecht bereikbaar. Stuur voor eventuele vragen over deze functie een bericht aan Maarten Frissel: mfrissel@gsf.nl

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl