Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent lichamelijke opvoeding in Haarlem

Onderwijs

Over Team Sportservice

Naam school
Team Sportservice
Contactpersoon
Dhr. DA van der Welle
Plaats
Haarlem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent lichamelijke opvoeding 
Plaatsingsdatum
29-5-2019
Met ingang van
15-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 1,0
Omschrijving
Voor de regio’s Schagen/Den Helder, West-Friesland en Kennemerland eGzijn wij op zoek naar energieke en enthousiaste collega's voor de functie:

Docent lichamelijke opvoeding
8 tot 32 uur  (meerdere mogelijkheden wat betreft invulling van uren)

Dit ga je doen
In jouw rol word je ingezet als docent bewegingsonderwijs op scholen in het primair onderwijs in de regio West Friesland, Den Helder, Schagen, Kennemerland of omgeving Zaanstreek/Waterland. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor bewegen binnen de school in afstemming met jouw collega’s. Ook lever jij eventueel een bijdrage aan activiteiten in schoolvakanties en vervangings- of invalwerkzaamheden.
 
Je bent onderdeel van een team van specialisten in het bewegingsonderwijs. Je kunt samen met jouw collega’s nieuwe lesvormen en methodieken bespreken en gebruik maken van elkaars talenten.

Waar kom je terecht?
Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de genoemde gemeenten tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:
  • kinderen in het basisonderwijs goede lessen bewegingsonderwijs te bieden
  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in de wijk door samen te werken met scholen, verenigingen en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid
Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Collegialiteit binnen Team Sportservice is een vanzelfsprekendheid. Naast het werk wordt ook samen gesport in de vorm van bootcamp groepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen etc. En op verschillende kantoren wordt regelmatig een borrel georganiseerd om elkaar ook op een andere manier te leren kennen.

 

Eisen

Functie-eisen
Dit breng jij mee
Je hebt een afgeronde ALO opleiding met lesbevoegdheid. Je bent daarnaast ook bereid om op wisselende tijden en tijdens de schoolvakanties te werken. Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.
Wij zijn doorlopend op zoek naar docenten voor het bewegingsonderwijs in verschillende regio’s in Noord-Holland. Hier kan je ook op reageren als je in het laatste jaar van de ALO zit!

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
7 cao Sport
Arbeidsvoorwaarden
Wij samen
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Je start met een tijdelijk contract voor het schooljaar 2019-2020, waarbij verlenging mogelijk is. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport (schaal 7), het salaris is afhankelijk van jouw ervaring waarbij het minimumsalaris voor deze functie € 2.563 bedraagt.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website.
Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Zola Stoop, kantoor West-Friesland / Zaanstreek 0229-287700, Francis Heijneker, kantoor Kennemerland 0251-254740  of Anouschka Terpstra, kantoor Schagen 0224-214774.
Een proefles, VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl