Vacature Docent of Instructeur Dienstverlening & Producten (0,4 fte - 9 lesuren) in A...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent of Instructeur Dienstverlening & Producten (0,4 fte - 9 lesuren) 
Datum online
2022-07-20 20-7-2022
Sluitingsdatum
25-8-2022
Met ingang van
1 augustus 2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 fte
Aantal uren
9
Omschrijving
Vacature
Voor onze deelschool vmbo onderbouw zijn wij per direct op zoek naar een docent of instructeur voor het programma Dienstverlening en Producten met ervaring op het gebied van ICT / multimedia. Het betreft een aanstelling voor 0,4 fte. Je begeleidt leerlingen vmbo-basis/kader bij lesactiviteiten uit het programma Dienstverlening & Producten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Functie-eisen
Het profiel
We zijn op zoek naar een docent of instructeur D&P met affiniteit voor onze doelgroep en die in staat is om invulling te geven aan het onderwijsconcept van het IJburg College, waarbij leren in de werkelijkheid, realistische en betekenisvolle opdrachten en samenwerkend leren centraal staan. Een instructeur is in staat om zelfstandig leeractiviteiten te verzorgen voor wisselende groepen leerlingen en hen actief te begeleiden bij hun leerproces. Samen met een enthousiast team geeft je vorm aan het onderwijs. 
 
Bij voorkeur ben je in het bezit van een lesbevoegdheid voor het vak D&P of beschik je over een instructeursdiploma en hebt ervaring op het gebied van ICT / multimedia. Verder beschik je over deze vaardigheden en competenties:
  • je bent een teamspeler en hebt affiniteit met onze doelgroep, leerlingen vmbo basis/kader;
  • je bent pedagogisch sterk en bent in verbinding met iedere leerling én doet recht aan de diverse leerlingpopulatie van onze school;
  • vanzelfsprekend ben je een betrokken docent of instructeur en loyaal aan de leerlingen en aan onze school;
  • je bent innovatief, ondernemend en bekend met de vernieuwing in het onderwijs, met name in het vmbo;
  • je beschikt over de vaardigheden die passen bij ons programma Dienstverlening & Producten. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het aanbod
  • een inspirerende werkomgeving in beweging;
  • salariëring op basis van ervaring cf. CAO VO (voor de functie van instructeur hanteren wij schaal 9 CAO VO)
  • voor het schooljaar 2022/23 een arbeidsmarkttoelage van ruim 6%;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Over IJburg College

Naam school
Adres
Pampuslaan 1 , 1087HP Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hiskia van Waadenoijen Kernekamp
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Over het IJburg College
Het IJburg College is een moderne, digitale en ambitieuze school die leerlingen niet alleen voorbereidt op het examen, maar ook op de toekomst. Slagen leerlingen bij ons voor het vwo, havo of vmbo dan zijn zij klaar voor de volgende stap in onze maatschappij. Dit komt omdat zij naast de gewone basisvakken ook leren wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Door te werken met kleine deelscholen hebben we oog voor iedereen en kunnen we onze leerlingen écht stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ook medewerkers van het IJburg College krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken/laten zien wat ze echt kunnen. Zo bieden wij veel ontwikkelingsmogelijkheden en is er ruimte om je functie in te richten op een manier die bij jou en je verantwoordelijkheden past. Wil je weten hoe leerlingen en docenten het IJburg College ervaren? Bekijk dan dit filmpje!

Onze docenten staan midden in de maatschappij. Ze weten wat er speelt en leeft (zowel binnen als buiten de school) en krijgen de ruimte om deze kennis in te zetten tijdens hun lessen. Op die manier kunnen zij hun lesstof voor een groot deel zelf vormgeven en gaan ze met leerlingen naar buiten. Daarnaast weten ze, bijvoorbeeld via realistische opdrachten, hoe ze anderen kunnen stimuleren om net een stapje verder te zetten. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je inhoudelijke vragen over de functie?
Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Hiskia van Waadenoijen Kernekamp, via personeelszaken@ijburgcollege.nl of kijk op onze website voor meer informatie: http://www.ijburgcollege.nl/
We zijn vanwege de zomervakantie niet bereikbaar van 21 juli t/m 21 augustus 2022.

Solliciteren
Vind jij het leuk om mee te bouwen aan het IJburg College en spreekt onze onderwijsvisie jou aan? Solliciteer dan op de vacature via Meesterbaan. De sluitingsdatum voor deze vacature is 25 augustus 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.