Vacature Docent Duits (1e- of 2e-graads) m/v in Mijdrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits (1e- of 2e-graads) m/v 
Datum online
2022-06-15 15-6-2022
Sluitingsdatum
15-7-2022
Met ingang van
schooljaar 2022 - 2023
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4 tot 0,8
Aantal uren
8 tot 14
Omschrijving
Met ingang van het nieuwe schooljaar 2022 - 2023 zijn we op zoek naar een eerste- of tweedegraads docent(e) Duits. Het gaat om 8 lesuren (à 60 minuten) Duits in de onderbouw en/of bovenbouw van de havo en het vwo op de locatie Mijdrecht.

Het aantal uren is afhankelijk van de aanstellingsomvang. De verdeling van de lesuren Duits gaat in overleg met de sectievoorzitter. 

Bij een aanstelling van 0,4fte kunnen de lesuren op twee dagen geplaatst worden. Een aanstelling van 0,6fte betekent op minimaal drie dagen lesgeven. Een aanstelling van 0,7 of 0,8fte betekent dat de lessen op vier dagen komen te staan.

Je wordt geplaatst in het onderbouwteam havo/vwo en de teamvergaderingen zijn op de dinsdagmiddag. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Wij zoeken een collega die
  • een tweedegraads of eerstegraads lesbevoegdheid Duits heeft, of daarvoor studerend (tweedegraads student vanaf het derde leerjaar);
  • coachend (bege)leiding kan geven;
  • gericht is op ontwikkeling en vernieuwing van het vak Duits;
  • graag binnen een team functioneert en samenwerkt;
  • een flexibele persoonlijkheid heeft;
  • pro-actief en communicatief is;
  • een uitdagende leeromgeving weet te creëren;
  • enthousiast, energiek en bevlogen is;
  • persoonlijke aandacht kan geven aan leerlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
Als nieuwe collega word je begeleid en wegwijs gemaakt door een coach en volg je intervisiebijeenkomsten voor nieuwe docenten op het VeenLanden College (VLC). Je wordt gekoppeld aan een vakcollega Duits. Als je nog niet bent afgestudeerd, dan zorgen wij voor een werkplekbegeleider en volg je de bijeenkomsten voor stagiaires. Wij zijn een opleidingsschool en we zijn aangesloten bij de regionale opleidingsschool Amstelland (ROSA).

De sectie Duits bestaat uit ervaren eerstegraads en tweedegraads docenten.   

Wij hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteden veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Als docent(e) Duits val je uiteraard onder het cao vo 2021.

 

Over VeenLanden College

Naam school
Adres
Diamant 9 , 3641XR Mijdrecht
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. M. Huisman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving

Welkom op het VeenLanden College

voor mavo | havo | atheneum

Ons doel is om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Omdat de wereld aan veel verandering onderhevig is, mag een  leerling van ons verwachten dat wij ons onderwijs tegen het licht blijven houden en we niet stil blijven staan. Zo zorgen wij ervoor dat leerlingen veel kansen krijgen om aan een succesvolle toekomst te werken en dat hun talenten en vaardigheden op onze school een plaats hebben. Dat leerlingen daarbij zichzelf kunnen blijven, geeft de beste garantie voor een prettige schooltijd.
Wij zijn daarom een school waar talentontwikkeling voorop staat.

Of het nu om ondernemen, sport, moderne vreemde talen, cultuur en expressie of wetenschap gaat, wij hebben een breed onderwijsprogramma dat tegemoet komt aan allerlei talenten en interesses van leerlingen. Met de mogelijkheid dat talent op school te ontwikkelen, leren zij belangrijke vaardigheden voor de toekomst.

De digitale lesmethoden maken het mogelijk om meer onderwijs op maat te bieden. Op locatie Mijdrecht is gekozen voor een combinatie van boeken en digitale lesmethoden. Op onze locatie in Vinkeveen is het gepersonaliseerde onderwijs (GO) overwegend digitaal. De GO-leerling werkt met persoonlijke doelen en leert op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Wekelijks bespreekt de leerling doelen, resultaten en planning met een persoonlijke coach.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een sollicitatiebrief met cv ontvangen we uiterlijk 24 juni 2022 per mail ter attentie van de heer M. Huisman, conrector personeelszaken (info@hetvlc.nl) of via Meesterbaan.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.