Vacature Applicatiebeheerder Magister voortgezet onderwijs (0,8 - 1,0 fte) in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Applicatiebeheerder Magister voortgezet onderwijs (0,8 - 1,0 fte) 
Datum online
2021-01-07 07-01-2021
Sluitingsdatum
24-1-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Werkzaamheden
Als applicatiebeheerder voer je onderstaande werkzaamheden uit: 
 • het mogelijk maken dat gebruikers (collega’s, leerlingen, ouders) zonder problemen aan de slag kunnen met Magister; 
 • zorgdragen voor de aanmaak van opleidingen, het bouwen en onderhouden van de cijferstructuur, het verwerken van mutaties alsmede de verwerking van alle relevante aanpassingen op verzoek van de schoolleiding;
 • het overzetten van relevante gegevens naar de start van het nieuwe schooljaar en het maken van periodieke rapportages;
 • realiseren en toezien op de autorisaties in Magister;
 • werkzaamheden t.b.v. het (digitale) leermiddelen beheer;
 • verwerking van gegevens vanuit Magister in het personele formatieplanningssysteem Foleta;
 • instructie en informatieverstrekking aan alle gebruikers;
 • functioneel applicatiebeheer voor alle overkoepelende aan het onderwijs gerelateerde applicaties.

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een proactieve collega die administratief sterk onderlegd is en een goed inzicht heeft in digitale processen. Word jij enthousiast van kwaliteit en ben je secuur in je werk?

Als collega ben je 
 • proactief en zelfstandig;
 • beschik je over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • secuur en dienstverlenend;
 • flexibel en collegiaal
Verder beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in het voortgezet onderwijs. Je bent ICT-vaardig en je hebt aantoonbare ervaring met Magister. Aanvullende kennis van het programma Foleta of andere schoolapplicaties is een pré.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
7
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling voor 0,8 - 1,0 fte. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 2.045,- en maximaal € 3.068,- bij een volledige aanstelling (schaal 7, CAO VO). 
Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een (extra) eindejaarsuitkering van 8%, een reiskostenregeling en flexpakket voor fiscale uitruil mogelijkheden. Daarnaast ben je veel vrij in de schoolvakanties. 
Dit alles bovenop het werken met een enthousiast en gedreven team, in een inspirerende werkomgeving in beweging. 
 

Over IJburg College

Naam school
Adres
Pampuslaan 1, 1087HP Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hiskia van Waadenoijen Kernekamp
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Over het IJburg College
Het IJburg College is een moderne, digitale en ambitieuze school die leerlingen niet alleen voorbereidt op het examen, maar ook op de toekomst. Slagen leerlingen bij ons voor het vwo, havo of vmbo dan zijn zij klaar voor de volgende stap in onze maatschappij. Dit komt omdat zij naast de gewone basisvakken ook leren wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Door te werken met kleine deelscholen hebben we oog voor iedereen en kunnen we onze leerlingen écht stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ook medewerkers van het IJburg College krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken/laten zien wat ze echt kunnen. Zo bieden wij veel ontwikkelingsmogelijkheden en is er ruimte om je functie in te richten op een manier die bij jou en je verantwoordelijkheden past. Wil je weten hoe leerlingen en docenten het IJburg College ervaren? Bekijk dan dit filmpje!

Onze docenten staan midden in de maatschappij. Ze weten wat er speelt en leeft (zowel binnen als buiten de school) en krijgen de ruimte om deze kennis in te zetten tijdens hun lessen. Op die manier kunnen zij hun lesstof voor een groot deel zelf vormgeven en gaan ze met leerlingen naar buiten. Daarnaast weten ze, bijvoorbeeld via realistische opdrachten, hoe ze anderen kunnen stimuleren om net een stapje verder te zetten.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je inhoudelijke vragen over de functie?
Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Hiskia van Waadenoijen Kernekamp, via personeelszaken@ijburgcollege.nl of kijk op onze website voor meer informatie: http://www.ijburgcollege.nl/ 

Vind jij het leuk om mee te bouwen aan het IJburg College en spreekt onze onderwijsvisie jou aan? Solliciteer dan op de vacature via Meesterbaan. De sluitingsdatum voor deze vacature is 24 januari 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.