Docent Natuur- en Scheikunde (2e gr.)

Ingangsdatum:

Per direkt

Dienstverband:

Tijdelijk

Beschikbaarheid:

parttime

FTE:

0,28

Werkervaring:

Salaris:

LB

Functieomschrijving:

Tabor locatie d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen. Naast de reguliere mavo en Tech-mavo  zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Binnen de bbl en kbl heeft de school een vakcollege Techniek&Ondernemen, vakcollege Gezondheidszorg&Welzijn en een vakcollege Gezondheid&Sport.
De locatie d'Ampte is een school met het predikaat Excellent en een waardering GOED van de inspectie. De school kenmerkt zich door degelijke vernieuwing en doen wat werkt. Speerpunten zijn: sportief, creatief en praktijkgericht en de kernwaarden van de school zijn respect, veiligheid en verantwoordelijkheid.

Per direkt, in overleg, zijn wij in verband met een vervanging wegens ziekte op zoek naar een enthousiaste docent Natuur-en Scheikunde (2e graads) voor 0,28 fte (7 lesuren). De lessen worden verzorgd aan de onderbouwklassen, leerjaar 2 BK.

Ervaring met het werken met een iPad is zeer wenselijk, omdat er deels gebruik wordt gemaakt van digitaal onderwijs met behulp van de iPad. 
 

Wat wij vragen:

- Lerarenopleiding Natuur/Scheikunde, 2e graads of je bevindt je in de afstudeerfase van jouw opleiding
- Kennis van de Apple iPad 
 

Contact:

Mevr. M.H.L. Scholten

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan. Solliciteer Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.