Christelijk IKC De Repelaer

Onderdeel van: Stichting H3O - Dordrecht
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk

Omschrijving van Christelijk IKC De Repelaer

 
De Repelaer
Christelijk IKC De Repelaer biedt kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisonderwijs in één. Communicatie en veiligheid staan hoog in het vaandel. Ook betrokkenheid, uitdaging, maatwerk en eigenaarschap zijn kenmerkend voor onze school. Onze twee locaties zijn relatief klein, waardoor de saamhorigheid groot is en iedereen zich snel thuis voelt en zich gezien weet.
 
Onze leerkrachten blijven zich continue ontwikkelen en verbeteren. Ons motto is: Jij doet er toe!, dus ook jij als leerkracht. We werken o.a. met de technieken van Teach Like a Champion, we werken opbrengst- en handelingsgericht en zijn bezig in de middagen het thematische onderwijs steeds meer vorm te geven. We vinden het belangrijk dat de leerlingen zich steeds meer eigenaar van en verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling voelen. Jij begeleidt ze daar natuurlijk bij.

Adresgegevens

Standhasenstraat 47
3312 LN Dordrecht
Zuid-Holland, Netherlands
Route plannen

Vacatures van Christelijk IKC De Repelaer

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.