SBO De Toekomst

Onderdeel van: Stichting H3O - Dordrecht
Speciaal (basis) onderwijs
160 Leerlingen

Omschrijving van SBO De Toekomst

De Toekomst
SBO De Toekomst is een school voor speciaal basisonderwijs. Onze school biedt onderwijs aan kinderen die, om verschillende redenen, zich niet verder kunnen ontwikkelen op het regulier basisonderwijs. We werken met kinderen die o.a. leerproblemen hebben in combinatie met werkhoudingsproblemen en/of (lichte) gedragsproblemen. Daarnaast hebben we specifieke arrangementen voor kinderen die gebaat zijn bij meer structuur, rust en een nog specifiekere aanpak. Dit zijn onze ‘sbo+ groepen’.
Een specialistisch en enthousiast team begeleidt de kinderen in kleine groepen. Het accent ligt op wat de kinderen wel kunnen. Het benutten van de talenten van kinderen en medewerkers vinden wij belangrijk!

Adresgegevens

Willem de Zwijgerlaan
3314 NX Dordrecht
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van SBO De Toekomst

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.