Emmauscollege

Rotterdam
Voortgezet onderwijs
Rooms-Katholiek
1.700 Leerlingen

Omschrijving van Emmauscollege

Het Emmauscollege is een open katholieke school met ruim 1700 leerlingen en 160 medewerkers. Wij bieden activerend en uitdagend kwaliteitsonderwijs voor havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen binnen een veilige, duidelijke en zorgzame omgeving.

We zijn een school waar iedereen die zich in onze visie kan vinden en deze respecteert, van harte welkom is. Het devies van onze school is ‘Samen op weg': leerlingen en medewerkers gaan samen op weg om van en met elkaar te leren. Dat leren is gericht op kennis en vaardigheden, maar ook op de manier waarop je met elkaar een gemeenschap vormt.

Het Emmauscollege heeft een rijke historie en al meer dan 50 jaar een goede naam in Rotterdam Oost. Leerlingen vinden bij ons een ruim aanbod aan buitenschoolse activiteiten en een breed aanbod aan vakken. Wij zijn een zogenaamde éénpitter, dat betekent dat het bestuur bij ons in school zit. Daardoor zijn wij flexibel en is er weinig bureaucratie. Daar waar schaalgrootte voordelen oplevert werken we op vrijwillige basis samen met andere kleine besturen.

Kijk op Over ons - Emmauscollege  als je ons beter wilt leren kennen! 
 
We zetten iPads in om te motiveren, te activeren en te differentiëren. We willen graag dat de leerling invloed heeft op wat hij/zij leert en keuzes kan maken. Onze begeleiding en ons mentoraat zijn daarop gericht. Ook onze collega's kunnen bij ons veel leren; ontwikkeling en een lerende houding vinden we belangrijk. We streven met elkaar op die manier een professionele schoolcultuur na.

Wil je meer van ons weten bekijk dan onderstaande Youtubefilm en/of informatie over ons onderwijs.
 

Adresgegevens

Alexandriestraat 40
3067 MR Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Emmauscollege

{"total":0,"sectoren":{},"vakken":{"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{},"provincies":{}}
0 onderwijsvacatures

Geen vacatures gevonden

We hebben helaas 0 vacatures gevonden voor jouw zoekopdracht. Verwijder of wijzig één of meerdere filters. Of probeer andere functies en trefwoorden te gebruiken.