Yuverta vmbo Roermond

Yuverta vmbo Roermond

Onderdeel van: Yuverta - Roermond
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Yuverta vmbo Roermond

Bij ons leren onze leerlingen door te denken en te doen. We hebben persoonlijke aandacht voor talent en interesses. Welke leerweg onze leerlinegn ook kiezen, bij Yuverta vmbo Roermond helpen onze leerkrachten om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We werken samen in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. 

Naast de theoretische vakken is er op onze school ook veel aandacht voor praktijk en creativiteit. Zo zijn er - in ons gloednieuwe gebouw - moderne praktijklokalen voor dierverzorging, voeding, techniek & robotica, bloemwerk en groene vormgeving. Zo leuk kan leren zijn!

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens


Vacatures van Yuverta vmbo Roermond

{"total":3,"sectoren":{"2":3},"vakken":{"247":1,"8":1,"67":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":3,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":3,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":3,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":2,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":2,"3":1},"provincies":{"10":3}}
3 onderwijsvacatures
15 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,4 - 0,5 FTE
35 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,4 - 0,6 FTE
55 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,8 - 1,0 FTE