Yuverta mavo Nederweert

Yuverta mavo Nederweert

Onderdeel van: Yuverta - Nederweert
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Yuverta mavo Nederweert

Yuverta mavo Nederweert is een kleinschalige en persoonlijke school met een warm en veilig leer- en werkklimaat. Als onderwijsprofessional binnen onze school krijg je de ruimte om jouw vak te onderwijzen, passend binnen onze professionele cultuur. Onze leerlingen zijn de meest tevreden VO-leerlingen van Yuverta en onze collega’s beoordelen hun werkplek met een hoog cijfer. Word jij onze nieuwe ‘happy teacher’ die zorgt voor nog meer ‘happy students’?

Kenmerkend voor Yuverta mavo Nederweert is het duurzame karakter van onze locatie. Dit is letterlijk en figuurlijk een schoolvoorbeeld van hoe verduurzaming kan worden gerealiseerd binnen het voortgezet onderwijs. De buitenomgeving van het schoolgebouw noemen we niet voor niets ons ‘groene paradijs’. Wij plukken er dagelijks de vruchten van; onze leerlingen krijgen onderwijs in een inspirerende, duurzame en gezellig ingerichte schoolomgeving.

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens

Pastoor van der Steenstraat 5
6031 EB Nederweert
Limburg, Nederland
Route plannen