Comenius College Nieuwerkerk

Comenius College Nieuwerkerk

Onderdeel van: CVO Rotterdam - Nieuwerkerk a/d IJssel
Onderdeel van: CVO Rotterdam - Nieuwerkerk a/d IJssel
Voortgezet onderwijs
Christelijk
400 Leerlingen

CVO Rotterdam: Onderwijs voor het leven

Comenius College Nieuwerkerk is een kleinschalige school met 472 leerlingen. De school biedt naast een volwaardige mavo opleiding ook de eerste drie jaar aan voor havo en vwo leerlingen. De leerlingen komen uit Nieuwerkerk zelf of uit Rotterdam Nesselande, wat op een steenworp afstand van de school ligt. De school kenmerkt zich door het unieke ‘Unesco’ concept. Comenius Nieuwerkerk is een volwaardige Unesco school, aangesloten bij het Unesco netwerk van Nederland. Het doel is om 2030 de wereld een stukje te verbeteren met onze leerlingen aan de hand van 17 ‘Global Goals’. Deze wereldwijde doelen vertalen zich in goed en eigentijds onderwijs waarbij burgerschap voorop staat. Gelijkheid, duurzaamheid, energie, klimaat etc. zijn thema’s die als rode draad door het onderwijs verweven zijn. In de wereldweken (projectweken) halen we de school in huis of gaan we de wereld in. Goede resultaten, een fijne sfeer, een bruisend jong team met enthousiaste leerlingen vormen enkele kenmerken van Comenius Nieuwerkerk in 2023. Comenius Nieuwerkerk, jouw wereldschool!

Werkomgeving

Op Comenius College Nieuwerkerk kunnen leerlingen onderwijs volgen op verschillende niveaus. Hieronder zetten we ze op een rijtje:

Bijzonderheden

We zoeken creatieve medewerkers die willen bouwen aan onderwijsontwikkeling en persoonlijk leiderschap tonen in hun functioneren. Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega beschikt over een relevante opleiding en een passende lesbevoegdheid of hiervoor studerend. Als persoon herken je jezelf en beschrijven anderen jou als verbinder, sprankelend en energiek. Als professioneel word je gewaardeerd om je pedagogische en didactische vaardigheden, die passen bij modern onderwijs. Je bent gepassioneerd en enthousiast over je vak en weet dit over te brengen op onze leerlingen.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega beschikt over:
  • Een relevante opleiding;
  • Een collega die op de hoogte is van de ontwikkelingen van onze onderwijsniveau`s en zijn/haar vakgebied;
  • De leerling centraal kan zetten en oog heeft voor zijn/haar talent;
  • Een docent die stevig in zijn/haar schoenen staat en consequent is in zijn/haar handelen;
  • Projectmatig kan werken;
  • Proactief;
  • Teamplayer;
  • ICT-vaardig.

Video


Collega’s aan het woord

"Als docent krijg ik er energie van om mijn liefde voor literatuur over te brengen op mijn leerlingen. Het Comenius College voelt als gastvrije en veilige school en dat zorgt voor een hele fijne sfeer."

Kirsten

docent Engels


Adresgegevens

Fresiaveld 20
2914 PN Nieuwerkerk a/d IJssel
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Comenius College Nieuwerkerk

{"total":3,"sectoren":{"2":3},"vakken":{"254":1,"52":1,"7":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":3},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"1":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":3},"onderwijsTypen":{"1":3,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":3},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1,"1":2},"provincies":{"7":3}}
3 onderwijsvacatures
20 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
05-02-2024
Parttime
66 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
21-12-2023
Parttime 0,6 FTE
66 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
21-12-2023
Parttime 0,5 FTE