De Nassau

De Nassau

Breda
Voortgezet onderwijs
1.800 Leerlingen

Omschrijving van De Nassau

De Nassau is een scholengemeenschap voor tto, vwo, havo en mavo. De school heeft twee gebouwen. In het gebouw aan de De la Reijweg zijn de afdelingen tto-, vwo- en havo gehuisvest en in het andere gebouw aan de Paul Krugerlaan is onze mavoafdeling. We kennen een diverse leerlingenpopulatie van leerlingen uit Breda, maar ook uit de kernen daar dichtbij.

De Nassau verzorgt modern en vooruitstrevend onderwijs, waarbij we onze leerlingen goed voorbereiden op hun toekomst. Dit zie je onder andere terug in de digitalisering van het onderwijs op De Nassau. Iedere leerling bij ons op school werkt op een laptop. Daarnaast beschikt ons medialab op beide locaties over moderne onderwijstechnieken voor onze leerlingen en docenten. Op De Nassau staat de leerling centraal en is elke leerling in beeld. We dagen alle leerlingen uit op het hoogste niveau het beste uit zichzelf te halen. Leerlingen krijgen op De Nassau de mogelijkheid individuele keuzes te maken en zichzelf te verdiepen, verrijken en versterken. Dit krijgt vanaf het schooljaar 2022-2023 vorm in het mentor-major-minor principe.

Op De Nassau bieden we medewerkers een plezierig werkklimaat met veel collegialiteit. Voor nieuwe medewerkers is er een traject waarin je wordt begeleid door een coach. Daarnaast word je ook vanuit de sectie ondersteund door een collega. Na het eerste jaar faciliteert De Nassau intervisiebijeenkomsten.


Adresgegevens

Paul Krügerlaan 2
4818 BC Breda
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Nassau

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"21":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"2":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"12":1}}
1 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
01-01-2024 (later in overleg)
Parttime of fulltime 0.6-1.0 fte