Kinderopvang Stichting H3O

Kinderopvang Stichting H3O

Onderdeel van: Stichting H3O - Dordrecht
Onderdeel van: Stichting H3O - Dordrecht
Kinderopvang
Christelijk

Omschrijving van Kinderopvang Stichting H3O

Wil jij kinderen voorbereiden op een goede plek in de maatschappij? Ben jij de ambitieuze collega die met passie werkt en het iedere dag een beetje beter wil doen? Lijkt het je een uitdaging om bij een organisatie te werken die opvang en onderwijs biedt met een doorgaande leer- en ontwikkelingslijn? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Net zoals de bijna 700 collega's die bij ons werken. We onderscheiden ons doordat we bij H3O alles in huis hebben, van kinderopvang tot voortgezet onderwijs. Dit geeft jou unieke loopbaankansen en mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie.

H3O 
H3O staat voor goede christelijke opvang en goed onderwijs in Dordrecht. Met 9 Integrale Kind Centra (IKC’s), 1 evangelisch IKC, 1 SBO, 2 losse opvanglocaties en het Insula College (voor voortgezet onderwijs op vmbo, mavo, havo of vwo niveau), is er altijd een locatie die bij jou past. Ook geeft dit jou unieke loopbaankansen en mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie.
Wij zijn trots op onze medewerkers die passie hebben voor hun vak en zich iedere dag vol energie en betrokkenheid inzetten voor de kinderen en leerlingen. Door krachtige samenwerking ontwikkelen onze medewerkers hun eigen talenten en die van elkaar.
Lijkt het je ook een uitdaging om bij een ambitieuze organisatie te werken die opvang en onderwijs biedt met een doorgaande leer- en ontwikkelingslijn? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Net zoals de bijna 700 collega's die bij ons werken. Samen zijn we H3O!
www.h3o.nl  

Onze IKC’s
In een integraal kindcentrum wordt zowel opvang als onderwijs aangeboden, de scholen bruisen hierdoor van ’s ochtends vroeg tot het begin van de avond. Ieder kind wordt op zijn eigen tempo en niveau begeleid om zijn of haar talenten te ontwikkelen. De directeur van het kindcentrum stuurt het team aan om met één pedagogische en didactische visie opvang en onderwijs vorm te geven. Deze gezamenlijke visie en hechte samenwerking tussen school, peuteropvang en buitenschoolse opvang waarborgen de doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen. 

Jij…
  • Kiest bewust voor christelijke opvang
  • Bent flexibel en betrouwbaar
  • Beschikt over de juist vooropleiding of bent bereid tot het volgen van deze opleiding
  • Werkt graag samen met en voor de kinderen, de ouders en de collega’s vanuit een open beroepshouding
  • Bent in staat om kinderen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
  • Werkt vanuit ambitie voortdurend aan je eigen ontwikkeling

Adresgegevens

Kolfstraat, 120
3311 XL Dordrecht
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand