WereldKidz Kievit

WereldKidz Kievit

Onderdeel van: WereldKidz - Maartensdijk
Onderdeel van: WereldKidz - Maartensdijk
Basisonderwijs
Openbaar

Omschrijving van WereldKidz Kievit

Onze openbare Daltonschool WereldKidz de Kievit is een kleinschalige school die als visie heeft: "De opbrengst dat ben ik!" Ons onderwijs geeft inhoud aan een brede vorming die bijdraagt aan sterke persoonlijke ontwikkeling.

Kinderen ontwikkelen hun Daltonvaardigheden door alle schooljaren heen. Zo zien wij samenwerken en zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid, reflectie en doelgerichtheid als belangrijkste vaardigheden die wij in school centraal stellen.

We geloven ook dat ieder kind talent heeft. En talent gaat niet over uitblinken in een bepaalde activiteit maar over elke activiteit die vanzelf gaat en die voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt en dat je je batterijen oplaadt. Van je talenten krijg je energie en bouw je aan veerkracht.

Adresgegevens

Nachtegaallaan 36
3738 EB Maartensdijk
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van WereldKidz Kievit

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"3":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures