Groeisaam Primair Onderwijs

Groeisaam Primair Onderwijs

Druten
Druten
Basisonderwijs, Speciaal (basis) onderwijs
Rooms-Katholiek
4.200 Leerlingen
26 Locaties

Omschrijving van Groeisaam Primair Onderwijs

Stichting Groeisaam Primair Onderwijs biedt een kleurrijk onderwijspalet in de gemeenten West Maas en Waal, Druten en Beuningen. De naam Groeisaam is een samentrekking van ‘groeien’ en ‘samen’. Daarnaast is het woord afgeleid van ‘groeizaam’: een verwijzing naar onze streek met zijn vruchtbare rivierklei, waar het goed groeien is.

Groeien is een natuurlijk proces, dat altijd plaatsvindt. Mensen willen groeien, kinderen willen leren. Wij willen dat onze scholen groeizame plekken zijn, met een gunstig leer- en ontwikkelklimaat voor kinderen en medewerkers. Groeien verloopt niet altijd in hetzelfde tempo. Een groeiproces kan de ene keer snel, de andere keer langzaam verlopen. Die verschillen vormen ons uitgangspunt, en we koesteren de diversiteit.

Groeisaam is creatief, inspirerend, nieuwsgierig, verbindend, resultaatgericht en in balans. Iedere school krijgt de ruimte om een eigen invulling te geven aan het onderwijs, passend bij de eigen omgeving. Het veelkleurige en veelzijdige karakter van Groeisaam is terug te zien in de huisstijl. Onze scholen werken samen om de mogelijkheden voor onze kinderen en medewerkers te vergroten en we bieden elkaar ruggensteun waar nodig. Zo groeien we samen!

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

van Heemstraweg 53
6651 KH Druten
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Groeisaam Primair Onderwijs

{"total":2,"sectoren":{"1":2},"vakken":{"102":2,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":2},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"5":2}}
2 onderwijsvacatures
25 dagen geleden
Basisonderwijs PO
z.s.m.
Parttime of fulltime
25 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime diverse WTF's fte