Sophia Scholen

Sophia Scholen

Voorhout
Voorhout
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
29 Locaties

Omschrijving van Sophia Scholen

Sophia Scholen is een innoverende organisatie, gericht op kwalitatieve groei. Wij faciliteren het onderwijs op schoolniveau en investeren in een professionele organisatie waar circa 800 medewerkers werkzaam zijn. Onze 28 scholen verzorgen uitdagend en toekomstgericht onderwijs dat inspeelt op de individuele mogelijkheden en leerbehoeften van alle leerlingen in een veilige omgeving. Onderwijs waar wij trots op zijn. Onderwijs waarin vertrouwen en duurzaamheid centraal staan, waar onze leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen ontwikkeling en zich voorbereiden op hun toekomst. Onderwijs dat verwondert en dat aansluit bij onze creatieve en ondernemende regio; de Duin en Bollenstreek.

Missie

Van traditie naar ambitie!

Met 28 basisscholen in de gemeenten Noordwijk, Teylingen, Hillegom, Lisse en Katwijk zijn we de grootste aanbieder van primair onderwijs in de Duin- en Bollenstreek. We dragen zorg voor Katholiek, Protestants-Christelijk en Algemeen Bijzonder onderwijs, of een samenwerking daarvan. 

We verzorgen uitdagend en toekomstgericht onderwijs dat inspeelt op individuele mogelijkheden en leerbehoeften. Sophia Scholen staat voor een veilige leer- en werkomgeving waar leerlingen en medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien.

Visie

 
  • Wij bereiden kinderen voor op hun toekomstige plaats in onze samenleving.
  • Wij bieden onze individuele leerlingen passend en opbrengstgericht onderwijs.
  • Wij bieden een veilige leeromgeving, die de ontwikkelingsmogelijkheden optimaal stimuleert en kinderen tot hun recht laat komen.
  • Wij bieden onderwijs dat is afgestemd op de leefwereld van onze leerlingen.
  • Wij zien ouders als partners, luisteren goed naar hen en verschaffen heldere feedback over de ontwikkelingen van leerlingen.
  • Wij bieden in de dorpen een divers onderwijsaanbod en bieden ontplooiingsmogelijkheden aan scholen die onderscheidend willen zijn.
  • Wij bereiden onze medewerkers voor op hun toekomst binnen de stichting en bieden hen opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden die aansluiten bij ieders talenten en leerbehoeften.
  • Wij faciliteren dit alles vanuit een professioneel en dienstverlenend bureau.
  • Wij gaan hierbij uit van onze kernwaarden, zij zijn ons ethisch kompas.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Video

Werken bij Sophia Scholen

Adresgegevens

Leidsevaart 2
2215 RE Voorhout
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Sophia Scholen

{"total":14,"sectoren":{"1":14},"vakken":{"102":11,"95":1,"218":1,"260":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":14},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":6,"-1":0},"dienstverband":{"3":13,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":14},"onderwijsTypen":{"1":12,"-1":2},"bevoegdHeden":{"-1":14},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":2,"7":2,"30":6},"functieSoorten":{"1":12,"2":1,"3":1},"provincies":{"7":14}}
14 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-08-2024
Parttime of fulltime 1,0000 fte
3 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime 1,0000 fte
14 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime 1,0000 fte
Toon alle 14 vacatures