Onderwijsgroep Amstelland

Amstelveen
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk
4.500 Leerlingen
13 Locaties

Omschrijving van Onderwijsgroep Amstelland

Onderwijsgroep Amstelland heeft scholen in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel.

Missie

Missie Onderwijsgroep Amstelland
Wij stimuleren kinderen zich te ontwikkelen tot wereldburgers, waarbij zij als individu zo optimaal mogelijk leren en zich leren te verhouden tot zichzelf, de ander en de aarde.

Visie

Werken bij Onderwijsgroep Amstelland
Onze onderwijsgroep bestaat uit dertien scholen voor bijzonder onderwijs in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel,?waaronder ook een International school en een Taalschool. De scholen hebben elk hun eigen karakter, maar delen dezelfde kernwaarden: Vertrouwen, Verbondenheid en Gedrevenheid. We hebben oog voor iedere leerling en willen de leerling méér brengen dan kennis alleen. Dat is voor ons: onderwijs met een hart. Deel jij deze visie? Dan maken we graag kennis! 

Werkomgeving

Voordelen voor werken bij Onderwijsgroep Amstelland
Binnen de verschillende scholen is er altijd wel een school te vinden die qua werksfeer en cultuur bij een medewerker past. Nieuwe medewerkers mogen rekenen op goede introductie en begeleiding gedurende de beginperiode. In een gezamenlijk plan worden de afspraken vastgelegd om de nieuwe medewerker zich zo snel thuis te voelen in de nieuwe werkkring. 


 

Bijzonderheden

We hebben onze eigen AmstelAcademie, er is ruimte voor eigen inbreng en we waarderen diversiteit. Het maakt niet uit waar je geboren bent of van wie je houdt, we willen een afspiegeling zijn van onze samenleving.  

Onze scholen

Meer scholen tonen

Video


Adresgegevens

Kalkbranderij 2
1185 ZX Amstelveen
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Onderwijsgroep Amstelland

{"total":9,"sectoren":{"1":9},"vakken":{"102":7,"126":1,"260":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":9,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":2,"1":5,"-1":0},"dienstverband":{"3":9,"-1":0},"zijInstroom":{"1":8,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":9,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":8},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":2,"3":2,"7":2,"30":9},"functieSoorten":{"1":8,"2":1},"provincies":{"6":9}}
9 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime 0.95 fte
Gisteren
Basisonderwijs PO
z.s.m.
Parttime
15 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1-1-2024
Parttime
Toon alle 9 vacatures