IKC Albert Plesman

IKC Albert Plesman

Onderdeel van: SARO / Kind en Onderwijs Rotterdam - Rotterdam
Onderdeel van: SARO / Kind en Onderwijs Rotterdam - Rotterdam
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk
295 Leerlingen

Omschrijving van IKC Albert Plesman

Wie zijn wij?
De Albert Plesmanschool vormt met Kinder Service Hotels het IKC Albert Plesman. Wij bieden uitdagend basisonderwijs waarin ondernemerschap, betrokkenheid en talentontwikkeling centraal staan. In een veilige leeromgeving met veel aandacht voor het individu worden de kinderen gestimuleerd om met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Wij zijn een christelijke ontmoetingsschool: een plek waar culturele en religieuze verschillen geaccepteerd worden en waar betrokkenheid een centrale rol speelt.
 
Speciale nadruk ligt op de talentontwikkeling van de kinderen. Naast de reguliere lessen wordt tijd besteed aan digitale vaardigheden, techniek & wetenschap en sport & spel. De kinderen worden hierin begeleid door enthousiaste (vak-)leerkrachten die het beste uit ieder kind naar boven halen.
 
In ons onderwijs maken wij gebruik van digitale middelen. Zo zijn alle lokalen uitgerust met smartboards en werken kinderen met laptops en tablets. Samen bouwen we aan een goede basis voor het uitvliegen.

Bijzonderheden

Het leggen van een solide basis door het verwerven van kennis staat bij onze school voorop.Het leerstofjaarklassensysteem onderschrijven wij van harte waarbij het kind binnen een bekende groep medeleerlingen tot zijn recht komt.  Het onderwijs wordt klassikaal verzorgd waar het kan en in kleinere subgroepen waar het moet. De groepsleerkracht is het eerste aanspreekpunt voor kinderen en ouders.
Hiernaast is er ook veel aandacht voor de creatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.

Adresgegevens

Nieuwe Ommoordseweg 99
3068 BS Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van IKC Albert Plesman

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"112":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
38 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1 maart 2024
Parttime 0,6375 fte