Yuverta mbo Rijswijk

Yuverta mbo Rijswijk

Onderdeel van: Yuverta - Rijswijk
Middelbaar beroepsonderwijs

Omschrijving van Yuverta mbo Rijswijk

Yuverta mbo Rijswijk is dé duurzame school in de regio Haaglanden. We zijn er van overtuigd dat een duurzame leefomgeving belangrijk is en we bereiden onze studenten daar op voor. We zijn een kleinschalige school in een groene omgeving, centraal gelegen in de regio Haaglanden. Onze opleidingen worden op verschillende niveaus gegeven. 

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens

Huis te Landelaan 2
2283 SG Rijswijk
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Yuverta mbo Rijswijk

{"total":1,"sectoren":{"3":1},"vakken":{"4":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1}}
1 onderwijsvacatures
12 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
In overleg
Parttime 0,6 - 0,8 FTE