Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn

Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn

Onderdeel van: Yuverta - Alphen aan den RIjn
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn

Bij Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn willen we graag dat onze leerlingen doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Samen proberen we het beste resultaat te behalen. Wij bieden Groen Onderwijs. Dit wil zeggen dat de inhoud van de praktijklessen rondom dit thema is ingevuld. Zo werken we met bloemen, dieren én in de tuin en besteden we veel aandacht aan de natuur en aan duurzaamheid. 

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?


Video


Adresgegevens

Kalkovenweg 62
2401 LK Alphen aan den RIjn
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Yuverta chr. vmbo Alphen aan den Rijn

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"52":1,"26":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":2}}
2 onderwijsvacatures
27 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,6 - 0,8 FTE
31 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,8 - 1,0 FTE