Rembrandt College

Veenendaal
Voortgezet onderwijs
Openbaar
900 Leerlingen

Omschrijving van Rembrandt College

Het Rembrandt College is een kleinschalige openbare scholengemeenschap, een zgn. éénpitter voor mavo, havo en vwo. Het is de enige openbare school voor voortgezet onderwijs in Veenendaal. De school trekt leerlingen vanuit Veenendaal en verschillende omliggende gemeenten en telt momenteel 900 leerlingen. 
Kenmerkend is de levendige en warme sfeer waarin leerlingen, docenten en ander personeel ontspannen met elkaar omgaan.

Het schoolgebouw is kleurrijk en nodigt uit tot verwondering. Het Rembrandt College is een erkende cultuurprofielschool, herbergt veel creativiteit en biedt leerlingen optimale (keuze)mogelijkheden (o.a. maatwerktrajecten). Creativiteit, technologie en ondernemerschap vormen de blauwdruk van onze school. 

De leerling staat centraal en er is veel aandacht voor zijn/haar persoonlijke en sociale ontwikkeling.
In de tijd dat leerlingen op het Rembrandt College zitten, willen we ze leren om vragen te stellen. We willen ze kritisch leren denken en laten ervaren wat het is om een mening met goede argumenten te kunnen onderbouwen. Coaching naar zelfverantwoordelijkheid is een speerpunt. 

In het kader van passend onderwijs is de school aangesloten bij het Samenwerkingsverband passend onderwijs Barneveld-Veenendaal.

Adresgegevens

Rembrandtlaan 2
3904 ZK Veenendaal
Utrecht, Nederland
Route plannen

Vacatures van Rembrandt College

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"118":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
zo spoedig mogelijk
Parttime ongeveer 0,71 fte