Afdelingsleider mavo voor Het Goese Lyceum te Goes

Ingangsdatum

schooljaar 2021-2022

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

parttime/fulltime

FTE

0.8-1

Functieomschrijving

Het Goese Lyceum te Goes en Pieter Zeeman te Zierikzee vormen samen de Stichting Scholengroep Pontes. Het Goese Lyceum heeft twee locaties (Oranjeweg en Bergweg) en biedt onderwijs aan in de afdelingen vmbo basis/kader/gemengd, mavo, havo, vwo en gymnasium.
 
M.i.v. het nieuwe schooljaar 2021-2022 is er, i.v.m. een interne verschuiving, op Het Goese Lyceum locatie Oranjeweg
een vacature voor

AFDELINGSLEIDER mavo 0,8-1.0 fte
 
Wat ga je doen als afdelingsleider?
Je bent integraal verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijskundig beleid, de contacten met de ouders, de leerlingenzorg en de dagelijkse gang van zaken in de mavo (klas 2, 3 en 4). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor enkele vaksecties. Je bent  leidinggevende van de docenten van jouw secties (ca. 30 docenten), hebt de dagelijkse zorg in geval van ziekte of andere bijzonderheden en voert met hen de gesprekken van de gesprekkencyclus.

De schoolleiding van Het Goese Lyceum, locatie Oranjeweg bestaat uit de rector en vier afdelingsleiders. Als afdelingsleider mavo werk je nauw samen met de overige afdelingsleiders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal portefeuilles voor de locatie.

Kom je bij ons als nieuwe afdelingsleider verwachten wij van jou een actieve en stimulerende betrokkenheid bij de verdere ontwikkeling van kwalitatief hoogstaand eigentijds onderwijs. De school gaat door een boeiende tijd van heroriëntatie op het onderwijs en realisatie daarvan in de praktijk. Voor de mavo wordt tevens gewerkt aan een pilot voor de nieuwe leerweg.

De locatie Oranjeweg huist in een prachtig modern en licht gebouw van nog maar een paar jaar oud. Er is een ruime hal/podium, een aula met een 'groene wand' en een heuse collegezaal.  De lokalen zijn ingericht met de nieuwste materialen en faciliteiten. Ook op het gebied van ICT zijn we uitstekend toegerust. Aangezien we al weer een beetje te krap behuisd zijn, liggen er plannen klaar voor een verbouwing om onder andere meer docentenwerkplekken te realiseren.

 

Functie Eisen

Wat breng je mee?
•    Ervaring en/of affiniteit met het VMBO onderwijs
•    Een duidelijke visie op het onderwijs
•    Een afgeronde onderwijskundige opleiding (1e graad) en/of een afgeronde schoolleiders opleiding (of u bent bereid een                     passende opleiding te volgen)
•    Aantoonbare managementervaring en leidinggevende kwaliteiten.
•    Vaardigheid in hoger orde denken
•    Bedrijfsmatig en organisatorisch sterk
•    Sterke communicatieve vaardigheden en je kunt uitstekend omgaan met stresssituaties.
•    Het vermogen om goed te kunnen samenwerken in een team.

Je profiel als afdelingsleider:
Relationeel ingesteld, ambitieus, leergierig, organisatorisch competent, resultaatgericht, besluitvaardig en stressbestendig. Met een no-nonsense mentaliteit en gevoel voor humor.

Wat wij bieden

Wat bieden we jou?
  • De functie is conform het functieprofiel van Afdelingsleider.  Standplaats van de werkzaamheden is Goes. 
  • Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar, bij  gebleken geschiktheid behoort een vast contract tot de mogelijkheden.
  • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Je krijgt een laptop en telefoon in bruikleen, verder hebben we een aantrekkelijke fietsregeling en bedrijfsfitnessregeling. 
  • Uiteraard worden reiskosten vergoed, hierbij worden ook de eventuele tunnelkosten niet vergeten.

Meer weten

Een informatiepakket is verkrijgbaar via mw. Hooijdonk, medewerker personeelsbeheer afdeling HRM (06-23415056). Hierin is ook het tijdpad van de procedure opgenomen.

Je reactie ontvangen wij graag uiterlijk maandag 30 augustus a.s. Je kunt uitsluitend solliciteren via de vacature op onze website www.pontes.nl. Wij maken hierbij gebruik van MeesterBaan. Sollicitaties via een andere weg, of later ingediend, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

Contact

Mevr. E.M. Hooijdonk
Tel: 0113-235955

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.