Vacature Facilitair medewerker m/v in Amersfoort

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Facilitair medewerker m/v 
Datum online
2023-03-10 10-3-2023
Sluitingsdatum
10-4-2023
Met ingang van
Zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
't Atrium is een bruisende school voor mavo, havo en vwo waar je als leerling en als medewerker gezien wordt. We zijn een school waar leerlingen niet alleen een diploma halen, maar worden voorbereid op de toekomst door een sterk accent op wereldburgerschap, sociale vaardigheden en gezondheid. Onze sportklas is een begrip in Amersfoort.
Bij ons verleg je je grenzen. Vanuit kaders krijg je de ruimte om je eigen keuzes te maken en word je gestimuleerd om jezelf ten volste te ontwikkelen. Dat geldt voor zowel onze leerlingen als ook voor onze medewerkers.

Voor ziektevervanging is 't Atrium is op zoek naar een
 
Facilitair medewerker m/v | 0,5 fte
Per zo spoedig mogelijk - tot aan de zomervakantie  
 
Als facilitair medewerker coördineer en verricht je werkzaamheden op het gebied van beheer en onderhoud en geef je leiding aan verbouwings- en onderhoudsprojecten. Dit doe je door continu toe te zien op de staat van onderhoud van het gebouw, apparatuur en installaties. Je schakelt derden in voor het opheffen van storingen en toezien op de door hen verrichte reparties c.q. gepleegd onderhoud. Voor de zomervakantie staat een verbouwing op de planning van het creative science lokaal. 
 
De functionele aansturing zal enerzijds vanuit het bestuursbureau gebeuren waarbij het gaat om de uitvoering van het meerjarenonderhoudsplan en andere zaken die op het niveau van het bestuursbureau worden vastgelegd. Ook zal er aansturing zijn vanuit de conrector belast met de portefeuille gebouw en beheer waarbij het gaat om werkzaamheden die op school geïnitieerd worden. De werktijden worden in overleg vastgesteld. ​​

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat je:
  • minimaal een MBO+ werk- en denkniveau hebt
  • enkele jaren in een vergelijkbare functie hebt gewerkt
  • zelfstandigheid, stressbestendigheid en goede organisatorische vaardigheden hebt
  • goed kunt samenwerken
  • ervaring hebt in het coördineren
  • kennis hebt van facilitair, huisvesting en ICT
  • het is een pré als je ervaring hebt met het verbouwen van lokalen waar technische vakken gegeven worden (creative science)

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
7
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
  • Een uitdagende, zelfstandige functie in een klein ambitieus team.
  • Een salaris van max. salarisschaal 7 CAO VO (€ 2.175 - € 3.262 bruto per maand) bij een fulltime aanstelling en afhankelijk van opleiding en voorkennis.

Over 't Atrium

Naam school
Adres
Paladijnenweg 611 , 3813KD Amersfoort Utrecht NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. D. Boots
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
‘t Atrium is een bruisende school voor mavo, havo en vwo waar je als leerling en als medewerker gezien wordt. We zijn een school waar leerlingen niet alleen een diploma halen, maar worden voorbereid op de toekomst door een sterk accent op wereldburgerschap (internationalisering), sociale vaardigheden (samenwerken, inzet voor een betere wereld) en gezondheid (gezonde school, sport). Onze sportklas is een begrip in Amersfoort.

Bij ons verleg je je grenzen. Vanuit kaders krijg je de ruimte om je eigen keuzes te maken en word je gestimuleerd om jezelf ten volste te ontwikkelen. Dat geldt voor zowel onze leerlingen als ook voor onze medewerkers. Als je bij ’t Atrium komt werken, kom je te werken met zeer betrokken collega’s.
 
't Atrium is een goed georganiseerde, overzichtelijke school met circa 1.000 leerlingen, gehuisvest aan de Paladijnenweg 611 in Amersfoort. We nodigen je uit om meer over onze school te lezen op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie en sollicitatie:
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met de heer Arjo Drost, conrector ‘t Atrium 033 475 01 84 / a.drost@t-atrium.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.