Vacature Medewerker communicatie en administratie (0,8 fte) in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker communicatie en administratie (0,8 fte) 
Datum online
2023-01-23 23-1-2023
Sluitingsdatum
5-2-2023
Met ingang van
1 maart 2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Dalton Den Haag is een middelgrote school voor havo-vwo-gymnasium in Den Haag met ongeveer 1000 leerlingen en 75 docenten (zie www.daltondenhaag.nl). Daltononderwijs is bij uitstek eigentijds onderwijs dat leerlingen voorbereidt op actieve deelname aan de maatschappij. We staan voor onderwijs dat leerlingen leert verantwoordelijkheid te nemen, kritische vragen en hulpvragen te stellen, een plan te maken, te reflecteren, te leren van fouten en goed samen te werken. Dit onderwijs wordt verzorgd door docenten die leerlingen leren hoe dat moet en die zelf ook bekwaam zijn in die vaardigheden. Wij zijn een daltonschool en bieden naast het reguliere onderwijs een theaterstroom en tweetalig vwo-onderwijs.
Per 1 maart (of zoveel eerder) zijn wij op zoek naar een medewerker communicatie en administratie.

Functieomschrijving
Je komt te werken op de administratie. Ons gezellige team bestaat momenteel uit vijf bevlogen medewerkers. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle administratieve werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd worden. Wij zoeken een creatieve en proactieve collega die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt informatie snel omzetten in aantrekkelijke content. Je bent goed in plannen, schrijft vlot en uitnodigend en hebt oog voor detail. Je werkt nauw samen met het hoofd administratie.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Taakbeschrijving
Je verzorgt de interne en externe communicatie. Naast het verwerken van gegevens op digitale platforms als ‘Vensters’ en ‘Scholen op de kaart’ draag je zorg voor het actueel houden en optimaliseren van onze website. Je verwerkt dagelijks de ingekomen mail, verzamelt content en redigeert dit voor de interne en externe nieuwsbrieven. Je bedenkt ook zelf onderwerpen en vindt het leuk om de communicatie verder te professionaliseren. Hierin trek je samen op met de functionaris werving & PR. Je fungeert als achtervang voor de absentenadministratie. Je communiceert net zo makkelijk met leerlingen, ouders en buurtbewoners als met collega’s.
 
Wij vragen:
 • Een MBO of HBO opleiding afgerond in de richting Communicatie, Marketing of PR
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift.
 • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Uitstekende kennis van MS Office
 • Een organisatietalent met sterke planningsvaardigheden
 • Kennis van en/of ervaring met Magister, SharePoint, Wordpress, Mailchimp en Forms is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
 • Een school die volop in beweging is, met ambitieuze en lerende collega’s
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • CAO VO, schaal 5/6 inschaling afhankelijk van ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. jaarlijkse OOP-uitkering, 13e maand, pensioenregeling bij ABP)
 • Vakantiedagen overeenkomstig met de schoolvakanties
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door een eigen academie ‘de Haagse Onderwijs Academie’
 • Een fijne werkplek in een mooi monumentaal pand
 • Gratis parkeermogelijkheden bij de school en goede bereikbaarheid met het OV

Over Dalton Den Haag

Naam school
Adres
Aronskelkweg 1 , 2555GA Den Haag Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Chantal Jorning
Niveau
havo, vwo
Omschrijving
De Dalton Den Haag is een school voor openbaar onderwijs, met een havo-, atheneum- en gymnasiumafdeling. De school heeft een rijke traditie, en staat garant voor een brede en veelzijdige opleiding. Zo kent de school een theaterklas en is er ook de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te volgen.
De Dalton Den Haag is een dynamische school waar collegiale samenwerking even vanzelfsprekend is als ruimte voor individuele ontplooiing. De school is voor onze leerlingen een veilige, open en gezellige school, voor medewerkers een werkplek waar betrokkenheid en onderwijskundig vakmanschap de toon zetten. De school kenmerkt zich door te blijven streven naar een hoge kwaliteit. En dat lukt, getuige de inspectierapporten en de kwaliteitskaarten.

Tot ziens op Dalton Den Haag!
Bijzonderheden
Dalton Den Haag biedt een tweetalige vwo-opleiding aan. Een goede beheersing van de Engelse taal strekt tot aanbeveling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal Jörning, hoofd administratie (cjorning@daltondenhaag.nl). Bellen voor informatie mag ook: 070-3084180. Heb je zin om op onze school te komen werken? Wacht dan niet te lang met reageren! Zodra we passende reacties binnenkrijgen, starten we met het uitnodigen voor een eerste gesprek. Upload je cv met een korte motivatie het liefst zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 6 februari 2023.
Solliciteren kan uitsluitend via Meesterbaan.nl. Een dagdeel proefdraaien kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.