Vacature onderwijsassistent met technische/praktische affiniteit in ZEVENBERGEN

Onderwijs

Vacature

Functietitel
onderwijsassistent met technische/praktische affiniteit 
Datum online
2023-01-18 18-1-2023
Sluitingsdatum
5-2-2023
Met ingang van
1-2-2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 1,0
Aantal uren
28-40 klokuren
Omschrijving
Binnen het Markland College Zevenbergen is per 1 februari 2023 ruimte ontstaan voor een:

                              onderwijsassistent met een technisch/praktische affiniteit  (0,7 – 1,0)
                             
Het Markland College Zevenbergen is op zoek naar een onderwijsassistent die het team komt versterken. We zoeken een collega die van aanpakken weet, een praktische instelling heeft en ervaring heeft in het omgaan met jongeren. Een pedagogische achtergrond is gewenst, maar niet vereist. Belangrijk is dat de nieuwe collega het leuk vindt om leerlingen te begeleiden bij de opdrachten uit ons technasium die ze voor de vakken O&O en T&T hebben, oplossingsgericht kan werken en ook in staat is om toezicht te houden op leerlingen.
 
Binnen O&O en T&T werken leerlingen aan opdrachten uit de samenleving. Samen met de verantwoordelijke docent zorg je voor een goede werksfeer in de klas, begeleid je de leerlingen en zie je erop toe dat omstandigheden waarin leerlingen aan hun opdrachten werken goed en veilig zijn. Tevens draag je er zorg voor dat de voorraad op orde is.
 
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wat zoeken wij?  
Je beschikt over een afgeronde opleiding op niveau mbo+. Een pedagogische achtergrond en technische kennis die je kunt inbrengen zijn wenselijk. Je kunt goed in teamverband werken en je bent proactief in je dienstverlening. Je bent communicatief zodat leerlingen en collega’s je snel weten te vinden.

 Competenties die horen bij de functie:
  • Je bent geordend, in staat om zelfstandig te handelen en ziet welke werkzaamheden opgepakt moeten worden.
  • Je bent in staat om met jongeren uit verschillende leeftijden om te gaan en je bent servicegericht en communicatief richting leerlingen en docenten. Je bent creatief en in staat om mee te denken over (technische) oplossingen bij de opdrachten die leerlingen hebben.
  • Je hebt gereedschapskennis of bent bereid scholing te volgen.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 6 - cao VO
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
De functie is ingedeeld in schaal 6. Aanstelling en honorering vindt plaats volgens de cao voortgezet onderwijs; inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en het laatst genoten salaris. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.De cao-vo is van toepassing. 

Over Markland College Zevenbergen

Adres
Vaandelweg 4 , 4761BC ZEVENBERGEN NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Annet van Hulten
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
Markland College Zevenbergen
Het Markland College Zevenbergen is een school van 1.080 leerlingen met de onderwijsrichtingen vwo, havo en mavo. De school biedt leerlingen kansen om de wereld te ontdekken, zichzelf uit te dagen en onderwijs te kiezen dat bij de leerling past. We zijn een sterke regioschool met als visie dat we thuisnabij onderwijs willen bieden. In onze filosofie, die we als regioschool hebben, willen we dan ook dat elke leerling die naar onze school komt, in ons aanbod iets vindt dat bij hem of haar past. Dat willen we onder andere bereiken door het aanbod van onze vijf leerroutes, waarbij leerlingen extra programma’s kunnen volgen voor taal, ondernemerschap, sport, cultuur en techniek. Daarnaast willen we samen onderwijs maken en zijn we sterk in de ondersteuning van onze leerlingen en willen we onze leerlingen ook verdieping en maatwerk meegeven. Ons schoolgebouw is overzichtelijk en compact en draagt bij aan de goede sfeer die de school kenmerkt, met respect voor elkaar en in een veilige leeromgeving.
Voor meer informatie over de school: https://zevenbergen.markland.nl/

Stichting Markland College
Stichting Markland College biedt leerlingen onderwijs dat past bij hun talenten en hun brede persoonlijke ontwikkeling. Zij leren als evenwichtige jonge mensen in te spelen op een samenleving die sterk verandert. Samen met de omgeving wordt gewerkt aan een succesvolle voorbereiding op hun toekomst. Onze kernwaarden zijn hierbij: we vertrouwen, we verbinden en we verschillen. De scholen in Oudenbosch en Zevenbergen zijn beide regioscholen met samen een compleet onderwijsaanbod. Binnen de scholen zijn de leerniveaus kleinschalig georganiseerd. Leerlingen voelen zich thuis en waarderen de persoonlijke benadering.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de heer Pascal van Meer, conrector Markland College Zevenbergen (06-24548597).

Vriendelijk verzoeken wij u te solliciteren via Meesterbaan vóór maandag 6 februari a.s.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.