Vacature Docent Geschiedenis en Maatschapijleer, 1e graad bevoegd in Julianadorp ...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Geschiedenis en Maatschapijleer, 1e graad bevoegd 
Datum online
2023-01-16 16-1-2023
Sluitingsdatum
16-2-2023
Met ingang van
augustus 2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
24 van 60 min.
Omschrijving
Je bent in principe de enige docent geschiedenis en maatschappijleer aan onze school. Ervaring in de eindexameklassen is een vereiste. Je geeft zowel het vak geschiedenis als het schoolexamenvak maatschappijleer. Ook word je ingezet als mentor van een klas naast andere algemene taken in je takenplaatje.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
1e graad lesbevoegdheid met ervaring in Nederland in de eindexamenklassen. Breed inzetbaar om ook samen met een klein en hecht team te werken aan andere taken en verantwoordelijkheden binnen de school.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De salarissen in onze school liggen hoger dan de salarissen in de gesubsidieerde scholen. We werken met een andere schaalindeling dan in Nederland. In het salarisbouwwerk zijn inbegrepen pensioenopbouw, gedeeltelijke tegemoetkoming van ziektekostenverzekering, vakantiegeld en dertiende maand.

Over Vespucci College

Naam school
Adres
St.Michielsweg 14 , 1234AB Julianadorp Curacao NL
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Wim de Visser
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Op het Vespucci College Curaçao wordt volledig Nederlands voortgezet onderwijs gegeven volgens de Nederlandse wetgeving. De school is aangesloten bij de stichting NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland) en valt onder het toezicht van de Nederlandse onderwijsinspectie. Het onderwijs wordt afgesloten met het Nederlands Staatsexamen. Dit examen wordt afgenomen op Bonaire. Het diploma is waardevast, internationaal erkend en geeft direct toegang tot hogescholen en universiteiten.
De school is kleinschalig en kent een platte organisatiestructuur. Bijna de helft van de leerlingen zijn expatkinderen, van defensie-, recherche- of overheidspersoneel. De andere leerlingen zijn op Curaçao of in de omgeving geboren en hebben de ambitie om in Nederland een vervolgopleiding te gaan doen.
Optimale ontplooiing met aandacht en zorg, dat is onze missie bij Vespucci!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na het kiezen van de drie meest geschikte kandidaten, volgt een onlinegesprek met rector, kernteamleider en vertrekkende docent geschiedenis. Eventueel gevolgd door een tweede gesprek.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.