Vacature Docent Nederlands, 1e graad bevoegd in Julianadorp Curacao

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 1e graad bevoegd 
Datum online
2023-01-16 16-1-2023
Sluitingsdatum
16-2-2023
Met ingang van
augustus 2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
24 van 60 min.
Omschrijving
De aanstelling is voor 1 jaar met altijd het vooruitzicht op een langer verblijf inclusief vaste aanstelling. Belangrijk naast de vakspecifieke zaken is de inpasbaarheid in het docententeam. We gaan bij de aanname ook altijd kijken of de kandidaat bereid is en instaat is zich voor langere tijd aan de school te binden.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Een universitaire opleiding en een eerste graad bevoegdheid is gewenst. Daarnaast moet de docent ervaring hebben in de eindexamenklassen vwo en havo. Ook strekt het tot aanbeveling te werken of gewerkt te hebben in een meertalige omgeving. In de Cariben pogen wij voor niet eerste taalsprekers van het Nederlands Nederlands als Vreemde Taal (NVT) aan te bieden.

Er bestaat een mogelijkheid om 0,8 fte te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De salarissen in het onderwijs in Curacao volgen andere salarisschalen. Wij betalen een gemiddeld hoger salaris dan in het gesubsidieerde onderwijs van het land. 
In de arbeidsvoorwaarden is pensioenopbouw inbegrepen en een gedeeltelijke tegemoetkoming in de zorgverzekering. Ook bieden we naast het vakantiegeld, een bedrag als dertiende maand.

Over Vespucci College

Naam school
Adres
St.Michielsweg 14 , 1234AB Julianadorp Curacao NL
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Wim de Visser
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Op het Vespucci College Curaçao wordt volledig Nederlands voortgezet onderwijs gegeven volgens de Nederlandse wetgeving. De school is aangesloten bij de stichting NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland) en valt onder het toezicht van de Nederlandse onderwijsinspectie. Het onderwijs wordt afgesloten met het Nederlands Staatsexamen. Dit examen wordt afgenomen op Bonaire. Het diploma is waardevast, internationaal erkend en geeft direct toegang tot hogescholen en universiteiten.
De school is kleinschalig en kent een platte organisatiestructuur. Bijna de helft van de leerlingen zijn expatkinderen, van defensie-, recherche- of overheidspersoneel. De andere leerlingen zijn op Curaçao of in de omgeving geboren en hebben de ambitie om in Nederland een vervolgopleiding te gaan doen.
Optimale ontplooiing met aandacht en zorg, dat is onze missie bij Vespucci!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na de ontvangst van de sollicitaties, zal er met bij voorkeur drie kandiadaten een online gesprek plaatsvinden waarbij de collega docent Nederlands en een kernteamleider aanwezig is.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.