Vacature coördinator financiën in Oudenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
coördinator financiën 
Datum online
2023-01-10 10-1-2023
Sluitingsdatum
30-1-2023
Met ingang van
1 februari 2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Aantal uren
32-40 klokuren
Omschrijving
Binnen het team centrale ondersteuning van Stichting Markland College is er per januari 2023 een vacature voor de functie van
 
coördinator financiën (0,8-1,0 fte)
met kennis van zowel financiën als salarisadministratie
 
 Als coördinator financiën bestaat je takenpakket onder andere uit:
 •  Verantwoordelijk voor het voeren van de financiële (en project-) administratie.Samen met de medewerkers van de financiële administratie ben je eerstelijns aanspreekpunt voor de debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot uiteenlopende vraagstukken op het terrein van financiën. 
 • In overleg met de controller en de interne klant maak je rapportages die tot verbeterde management informatie leiden.
 • Het opstellen van de jaarrekening.
 • Het tijdig opleveren van volledige en betrouwbare rapportages inclusief verschillenanalyse. 
 • In samenwerking met controller en budgethouders opstellen van de begroting, de meerjarenbegroting en de meerjaren-investeringsbegroting. 
 • In nauwe samenwerking met de medewerker salarisadministratie kom je tot optimalisering van het gebruik van het AFAS softwarepakket, zowel op gebied van financiën als op gebied van salarisadministratie. 
 • Het analyseren van knelpunten in de werking van de financiële administratie en indien nodig het bedenken van oplossingen (AO/IC). 
 • Het nemen van initiatieven ter verbetering en verdere automatisering van administratieve processen. 
 • Het bieden van ondersteuning bij accountantscontroles.

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wat vragen wij?
 • Je hebt een hbo-opleiding Finance en Control (bedrijfseconomie) of Accountancy. 
 • Minimaal drie jaar ervaring in het voeren van een financiële administratie en het coördineren van de werkzaamheden binnen het team. 
 • Je beheerst de vaardigheid in het voorbereiden van (meerjaren) investeringsplannen en de (meerjaren) begroting. 
 • Je hebt bij voorkeur kennis en inzicht in organisatie en bedrijfsvoering van het (voortgezet) onderwijs of een andere publieke organisatie. 
 • Je hebt kennis van  (financieel) beheer, (financiële) plannings- en verantwoordingstechnieken en bij voorkeur kennis van richtlijnen die van toepassing zijn op het begrotings- en verantwoordingsproces in het onderwijs. 
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met AFAS software. Ervaring met de begrotingstool Capisci is een pré. 
 • Goed kunnen plannen en organiseren, samenwerken, nauwkeurigheid en communiceren zijn belangrijke vaardigheden die we graag terugzien in een nieuwe collega.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 10
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
De formele functiebenaming die binnen Stichting Markland College wordt gehanteerd is beleidsvoorbereidend medewerker. De cao Voortgezet Onderwijs is van toepassing. De functie is ingedeeld in schaal 10. 
 

Over Stichting Markland College

Adres
Pagnevaartweg 5 , 4731AA Oudenbosch NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Annemiek Kil
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
Markland College Oudenbosch
Het Markland College Oudenbosch met de onderwijsrichtingen gymnasium, vwo, havo, mavo en beroepsgerichte leerwegen kader en basis, biedt jonge mensen een toekomstperspectief op de samenleving waarin zij weerbaar en met respect voor anderen leven. De school biedt kwalitatief goed onderwijs aan alle leerlingen uit de regio. We vertrouwen, we verbinden en we verschillen, dat zijn onze kernwaarden. Aandacht voor elke leerling in een veilige leeromgeving is de kern van ons kleinschalig onderwijs.
Voor informatie over de school: https://oudenbosch.markland.nl/

Markland College Zevenbergen
Het Markland College Zevenbergen is een school van 1.080 leerlingen met de onderwijsrichtingen vwo, havo en mavo. De school biedt leerlingen kansen om de wereld te ontdekken, zichzelf uit te dagen en onderwijs te kiezen dat bij de leerling past. We zijn een sterke regioschool met als visie dat we thuisnabij onderwijs willen bieden. In onze filosofie, die we als regioschool hebben, willen we dan ook dat elke leerling die naar onze school komt, in ons aanbod iets vindt dat bij hem of haar past. Dat willen we onder andere bereiken door het aanbod van onze vijf leerroutes, waarbij leerlingen extra programma’s kunnen volgen voor taal, ondernemerschap, sport, cultuur en techniek. Daarnaast willen we samen onderwijs maken en zijn we sterk in de ondersteuning van onze leerlingen en willen we onze leerlingen ook verdieping en maatwerk meegeven. Ons schoolgebouw is overzichtelijk en compact en draagt bij aan de goede sfeer die de school kenmerkt, met respect voor elkaar en in een veilige leeromgeving.
Voor meer informatie over de school: https://zevenbergen.markland.nl/
 
Stichting Markland College
Stichting Markland College biedt leerlingen onderwijs dat past bij hun talenten en hun brede persoonlijke ontwikkeling. Zij leren als evenwichtige jonge mensen in te spelen op een samenleving die sterk verandert. Samen met de omgeving wordt gewerkt aan een succesvolle voorbereiding op hun toekomst. Onze kernwaarden zijn hierbij: We vertrouwen, we verbinden en we verschillen. De scholen in Oudenbosch en Zevenbergen zijn beide regioscholen met samen een compleet onderwijsaanbod. Binnen de scholen zijn de leerniveaus kleinschalig georganiseerd. Leerlingen voelen zich thuis en waarderen de persoonlijke benadering.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Berber Voeten (controller/hoofd bedrijfsvoering) via telefoonnummer 06-0611784649
  
We vragen je te solliciteren vóór 30 januari a.s. via Meesterbaan. Je kunt je motivatie en CV daar uploaden.
Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.markland.nl
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.