Vacature docent lichamelijke opvoeding in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent lichamelijke opvoeding 
Datum online
2022-11-22 22-11-2022
Sluitingsdatum
22-12-2022
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Aantal uren
19,2
Omschrijving
In verband met het verlof van een van onze medewerkers zijn wij per direct op zoek naar. een enthousiaste en innovatieve docent lichamelijke opvoeding voor de omvang van 0,8- 1,0 fte.
Voor de periode van november tot en met februari 2023 zoeken wij een enthousiaste collega, kom jij werken bij een van de leukste scholen van Amsterdam?

 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO

Over Spinoza20first

Naam school
Adres
H.J.E. Wenckebachweg 44 , 1096AN Amsterdam Noord-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. J.Persad
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Het Spinoza20first is een brede scholengemeenschap en een openbare Daltonschool. We bieden verschillende soorten onderwijs aan: atheneum, havo en mavo. We zijn een school met ongeveer 900 leerlingen en 100 medewerkers. Binnen ons onderwijs dragen wij zorg voor de opvoeding van jongvolwassenen zonder vrees met belangrijke kennis en vaardigheden voor de toekomst. Leerlingen worden aangemoedigd de wereld met een nieuwsgierige, kritische maar open blik tegemoet te treden zodat directe oordelen en meningen worden uitgesteld. Het Spinoza20first werkt aan de kernwaarden van het Daltononderwijs: vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. De kernwaarden vereisen echter wel dat iedereen op school, zowel leerling als expert, verantwoording, verantwoordelijkheid en vertrouwen durft te nemen, te geven en te vragen. Om vrijheid te kunnen geven is het van belang dat je elkaar kunt vertrouwen. Wanneer iedereen zich aan deze waarden houdt ontstaat er een erg prettige, fijne en veilige school!

Bij het Spinoza20first kom je te werken binnen een team van enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s! Nieuwe collega’s krijgen altijd een uitgebreid begeleidingsprogramma zodat je je snel thuis voelt. Bij ons op school krijg je de mogelijkheid om je talenten maximaal te ontwikkelen en je te professionaliseren. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatiepagina

Heb je interesse in een fantastische baan als docent lichamelijke opvoeding bij een van de leukste scholen in Amsterdam? Stuur ons dan z.s.m. je motivatiebrief en curriculum vitae toe.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.