Vacature Orthopedagoog in Driehuis

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Orthopedagoog 
Datum online
2022-10-07 7-10-2022
Sluitingsdatum
1-12-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.4 - 0.8 FTE
Omschrijving
Inzetbaar voor onze locaties in Santpoort, Schagen en Driehuis

Het Molenduin is een school voor praktijkgericht Voorgezet Speciaal Onderwijs met drie locaties in Noord-Holland (Driehuis, Santpoort en Schagen). Het Molenduin bereidt jongeren van twaalf tot achttien jaar voor op werken in de branches groen, techniek, consumptieve techniek of verzorging. Jongeren doen vakkennis op en leren 'werknemer' zijn. Wij helpen ze in een veilige, gestructureerde omgeving om hun arbeidscompetenties te ontwikkelen. Wij hebben goed contact met bedrijven en organisaties in de omgeving en ons onderwijs is zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van de regionale arbeidsmarkt.
Behalve onze leerlingen bieden wij ook onze collega's een uitdagende en moderne leerwerkomgeving met diverse ontwikkelmogelijkheden.


Informatie
Voor zowel Het Molenduin Santpoort, Het Molenduin Schagen als voor Het Molenduin Driehuis zijn wij op zoek naar één nieuwe collega voor 2 tot 4 dagen per week.

Wat doe je?
Wat heeft deze leerling nodig en wat is het best mogelijke toekomstperspectief? Jij adviseert over de juiste pedagogische aanpak en didactische ondersteuning en bespreekt plannen, voortgang en methodes. Je ontwikkelt beleid voor de ondersteuningsstructuur, doet orthodidactisch en psychodiagnostisch onderzoek en bent lid van de commissie van begeleiding. Je werkt samen met leerlingen, ouders, onderwijsgevenden en diverse netwerkpartners in onderwijs en jeugdhulp.

Wat breng je mee?
Onderzoek en advies combineren met ontwikkeling van beleid? Ook met leerlingen bezig zijn en collega's coachen? Kun jij goed samenwerken en ben jij sociaal en communicatief vaardig? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Wil jij blijven leren? Reageer dan snel!

Als orthopedagoog ben je afgestudeerd in orthopedagogiek.

Waar kun je op rekenen?
  • De aanstelling is voor 0,4-0,8 fte.
  • 12 maanden contract met uitzicht op een vast dienstverband of tijdelijk dienstverband
  • Inschaling in schaal OOP 11 conform CAO PO
  • Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik). [1251]

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over Het Molenduin, locatie Driehuis

Adres
Duin & Kruidbergerweg 1A , 1985HG Driehuis NL
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Vacatures
Omschrijving
De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, 
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.   
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Molenduin Schagen/Driehuis/Santpoort-Noord (vso)
Op onze scholen volgen leerlingen op drie locaties in Driehuis, Santpoort-Noord en Schagen voortgezet speciaal onderwijs (vso). Wij bieden een veilige leeromgeving, geven veel aandacht aan sociale ontwikkeling en bereiden leerlingen goed voor op hun vervolgstap. Dat kan een baan zijn, dagbesteding of een vervolgopleiding.
Wij kijken vooral naar wat wél lukt. Wat zijn de talenten die we verder kunnen ontwikkelen? Wat maakt dat een leerling succesvol kan zijn? Die vraag beantwoorden wij met leerlingen, ouders en soms met (jeugdhulp)partners.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.