Vacature Conciërge in Deurne

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Datum online
2022-09-23 23-9-2022
Sluitingsdatum
9-10-2022
Met ingang van
per direct
Referentienummer
055 - Conciërge
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 fte
Omschrijving
Heb jij affiniteit met leerlingen en beschik je over ‘natuurlijk overwicht’ waardoor je een bijdrage kunt leveren aan het positieve klimaat in onze school? En voel jij je verantwoordelijk voor je werkzaamheden? Lees dan zeker verder!
 
Wij zijn per direct voor het Willibrord Gymnasium op zoek naar een:
 
Conciërge (0,2 fte)
Tijdelijke vacature voor de duur van het schooljaar 2022-2023.
Met eventueel uitzicht op verlenging. 
Beschikbaarheid: vrijdag
 
 
De conciërge is de olie in de raderen van de school. Hij draagt eraan bij dat docenten en schoolleiding zich kunnen concentreren op het onderwijs door te zorgen voor een net schoolgebouw zonder gebreken.  
De conciërge is niet alleen facilitair verantwoordelijk, maar ook degene die bij uitstek veel contact heeft met leerlingen. Beschik jij over een natuurlijke stijl in het aangaan en onderhouden van contact met leerlingen en collega’s?  Ben jij in staat om situaties te herkennen, op hun waarde te schatten en pedagogisch verantwoord te reageren? Dan is dit de functie voor jou!
 
 
Wat ga je doen?
Je bent het gezicht van de school en gemakkelijk toegankelijk en aanspreekbaar voor leerlingen, docenten en schoolleiding. Je bent pedagogisch sterk en bewaakt de rust en veiligheid voor alle betrokkenen. In geval van problemen weet je hoe je moet handelen en wie je moet inschakelen.
Je bent onder andere verantwoordelijk voor het administratief verwerken van bijv. ziekte, te laat komen en het registreren van telefonische vragen. In de ochtend werk je samen met je collega conciërge en in de middag werk je zelfstandig.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over een mbo-diploma, bij voorkeur richting Facilitaire Dienstverlening.
  • Je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken.
  • Je hebt ervaring met deze specifieke leeftijdsgroep.
  • Je bent proactief en je kunt prioriteiten stellen.
  • Je bent bereid en in staat om kleine onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.
  • Je bent beschikbaar op vrijdag.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 4
Arbeidsvoorwaarden
Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt in dienst van stichting Onderwijsgroep Oost-Brabant. Onze organisatie bestaat uit 3 scholen met 7 vestigingen in Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Onze scholen werken nauw samen om in onze regio een hoogwaardig onderwijsaanbod te garanderen. Centraal in onze ambitie staan hoge onderwijskwaliteit, diversiteit, ruimte voor leerlingen om te kiezen en bereikbaarheid. Samen leren, samen werken en samen leven kenmerkt ons als organisatie.
 
Je arbeidsvoorwaarden zijn o.a. vastgelegd in de cao VO. Jij bepaalt welke secundaire arbeidsvoorwaarden bij jou passen.
 
Daarnaast bieden wij je:
 
  • Een tijdelijk contract t/m 31 juli 2023 met uitzicht op een verlenging.
  • Salarisschaal 4, inschaling op basis van opleiding, kennis en ervaring.
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget.  

Over Willibrord Gymnasium

Naam school
Adres
Beukenstraat 80 , 5753GD Deurne
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Willibrord Gymnasium bereidt leerlingen voor op een onbekende toekomst. Dat wil zeggen dat  de school leerlingen opleidt die alle kansen en uitdagingen krijgen (én nemen) om zich op hoog niveau breed te ontwikkelen en al hun talenten te ontdekken en uit te bouwen. Het gaat daarbij om kennis, maar zeker zo belangrijk zijn vaardigheden, zoals zelfvertrouwen, creativiteit en de flexibiliteit  om in te spelen op veranderingen, ideeën om te zetten in daden en risico’s te durven nemen. Om alle leerlingen zoveel mogelijk een gepersonaliseerd programma te kunnen bieden, heeft de school een scala aan keuzemogelijkheden naast een kernprogramma en zet de school in op sterke coaching en begeleiding van álle leerlingen. 
Klein staat niet alleen voor veilig, maar voor persoonlijk en betekenisvol. De basis voor elk persoonlijk programma is het vertrouwen in en autonomie voor de leerling. De gymnasiast wordt serieus genomen, is (gedeeltelijk) baas over zijn eigen programma en krijgt ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid om relevante ervaringen op te doen.
Bijzonderheden
Wij achten het vanzelfsprekend dat een docent zich loyaal opstelt tegenover de grondslag van de school

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anton Manders Teamleider OOP via 0493-314 802.
Weet je het zeker en wil je nu solliciteren? Dat kan tot en met zondag 9 oktober a.s. via Meesterbaan. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 13 en of 14 oktober a.s.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.