Vacature Leerkracht LC (affiniteit met Groen) in Oegstgeest

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht LC (affiniteit met Groen) 
Datum online
2022-09-22 22-9-2022
Sluitingsdatum
16-10-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Wil jij werken op een fijne VSO school waar we oog hebben voor elkaar en waar we veel belang hechten aan persoonlijke groei voor leerlingen en collega’s? Heb jij affiniteit met de natuur, planten, dieren en voeding en vind je het leuk om jouw kennis te delen met jongeren, dan hebben wij voor jou een mooie baan in een professioneel en lerend team, waarbij collegiale samenwerking, openheid en autonomie belangrijke uitgangspunten zijn. 
 
Wat ga je doen?
Als leerkracht gespecialiseerd in het vak Groen verzorg je praktijklessen groen in het eerste, tweede en derde leerjaar. Je leert leerlingen bijvoorbeeld over het telen, verwerken en bereiden van voedsel, het aanleggen van tuinen en parken of het verzorgen van dieren. Je zorgt ervoor dat onze leerlingen zich in de toekomst inzetten voor een duurzame samenleving.

Je bent een leerkracht die de leerlingen middels structuur en houvast een veilige leer- en leefomgeving biedt. Daarnaast ben je iemand die van een uitdaging houdt.
 
Naast onze leuke leerlingen met autisme kom je terecht in een betrokken en gemotiveerd team. Je creëert een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. Je levert een bijdrage aan de activiteiten, onderwijsontwikkeling en vernieuwing van onze school.
 
De locatie:

Leo Kannerschool VSO: Grow outside the box
De Leo Kannerschool biedt voortgezet speciaal onderwijs aan in Oegstgeest en is gespecialiseerd in autisme. Leerlingen komen vanuit een grote regio naar ons toe vanwege ons specifieke aanbod. Leerlingen kunnen hier verschillende leerroutes volgen zoals: praktijkgericht, vmbo-basis/kader en MBO Entree. Als je met een warm betrokken team het verschil wilt maken voor deze leerlingen, dan ontmoeten wij jou graag!

De Leo Kannerschool heeft de volgende ambities:
  • Groei
  • Aanbod verrijken
  • Samenwerking
     
Op de Leo Kannerschool bieden wij onderwijs met een duidelijke structuur en kaders. Daarbinnen heeft de leerling de ruimte om zijn kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken en zijn competenties te ontwikkelen. We hanteren daarbij de kernwaarden ‘oog voor wie jij bent’ en ‘samen ontdekken we de wereld’. Daarbij werken wij intensief samen met ouders, hulpverlening, scholen in de omgeving, het bedrijfsleven en de Leo Kanner Onderwijsgroep en we gebruiken elkaars expertise.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een fijne krachtige collega zoals jij, die ons team van professionals komt versterken. Die samenwerken belangrijk vindt en zich wil blijven ontwikkelen en de ander weet te stimuleren. We bevorderen jouw eigen verantwoordelijkheid en zetten in op werkplezier. Met elkaar vergroten we de zelfredzaamheid en (zelf)regie van leerlingen, zodat zij na hun schooltijd op een passende vervolgopleiding of arbeidsplek terechtkomen. 

Eisen

Functie-eisen
  • Afgeronde opleiding Pabo of 2e graads bevoegdheid Docent Groen.
  • Professional met hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben.   

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring in schaal LC volgens CAO Primair Onderwijs. 

Over Leo Kannerschool VSO

Naam school
Adres
Hazenboslaan 101 , 2343SZ Oegstgeest
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Mevr. B. Hagen
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature?
Neem voor meer informatie contact op met Anika Remerij, locatiedirecteur, via e-mail: a.remerij@leokanner.nl.

Denk je de persoon te zijn die wij zoeken, stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae uiterlijk op 16 oktober 2022 naar vacature@leokanner.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.