Vacature Receptionist(e) in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Receptionist(e) 
Datum online
2022-09-22 22-9-2022
Sluitingsdatum
22-11-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Aantal uren
20
Omschrijving
Wij zoeken per direct een enthousiaste receptionist(e) voor onze vestiging Spinoza Lyceum Amsterdam.

Word jij het nieuwe visitekaartje van onze school? Wij zoeken een enthousiaste, representatieve en zelfstandige  receptionist(e) voor 20 uur per week. Werkdagen in overleg, gemiddeld 2,5 dag per week.  

In de functie van receptionist(e) zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit het verwelkomen en registreren van onze bezoekers, het aannemen en doorverbinden van de telefoon en het uitvoeren van licht administratieve werkzaamheden. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je werken op een van de leukste scholen van Amsterdam? Solliciteer dan snel!

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken onderdeel uit van deze selectieprocedure. 

Eisen

Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO Voortgezet Onderwijs
Arbeidsvoorwaarden
De functie is ingeschaald in salarisschaal 4.

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Adres
Peter van Anrooystraat 8 , 1076BH Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Overeinder
Omschrijving
Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam is een unieke onderwijsorganisatie in Amsterdam met twee bruisende daltonscholen die elk hun eigen karakter hebben. Binnen ons onderwijsconcept staan de kernwaarden van het Daltononderwijs centraal. Vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. Spreken deze kernwaarden jou aan, dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1280 leerlingen en zo'n 150 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.


 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatieportal.

Stuur ons zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv.  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.