Vacature Groepsleerkracht groep 1-2 op de Oscar Carré! in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 1-2 op de Oscar Carré! 
Datum online
2022-09-22 22-9-2022
Sluitingsdatum
9-10-2022
Met ingang van
09-01-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
De vacature
De Oscar Carré heeft per 09-01-2023 een vacature voor een leerkracht groep 1-2 op maandag en dinsdag. (0,4 fte)

De Oscar Carré is Kunst en Cultuur!

De visie van de Oscar Carré
Onze leerlingen krijgen de vaardigheden mee die nodig zijn om vanuit een zelfbewuste houding de samenleving in te gaan. Leerlingen krijgen op de Oscar Carré de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontplooien. Dit doen wij doormiddel van onze affiniteit met kunst en cultuur.  Onze leerlingen voelen zich vrij om creatief te worden en reflecteren met elkaar en op zichzelf om verder te kunnen groeien. Hierbij komen immers de mooiste ontdekkingen tot stand.

Onze school
De Oscar Carré is een cultuurprofielschool. Dat betekent dat er naast het reguliere basisonderwijs extra vakken worden gegeven in kunstzinnige culturele vorming. De kunstvakken bieden de leerlingen een andere blik op de wereld. Door kunst en expressie te integreren in het onderwijs hebben de kinderen de mogelijkheid zich zo breed mogelijk te ontplooien en ontwikkelen.
Binnen de school hebben wij verschillende vakleerkrachten. We hebben een leerkracht beeldende vorming, een leerkracht dans, een leerkracht drama, een leerkracht muziek en een leerkracht gymnastiek. De Oscar Carré heeft een exclusief educatief partnerschap met het Tropenmuseum. Tevens hebben wij warme banden met andere musea in de stad. Binnen de school hebben wij een administratief medewerker en een conciërge. We werken met een managementteam van bouwcoördinatoren, intern begeleider en directie.
Kenmerkend voor de Oscar Carré is het enthousiaste en gemengde team. Er zijn veel initiatieven binnen en buiten de school, zowel voor leerlingen als leerkrachten. Vanuit een positieve basishouding werken wij aan de verdere ontwikkeling van ons onderwijs.
Onze school staat midden in de Amsterdamse Pijp in een prachtig gerestaureerd pand dichtbij het Sarphatipark en de levendige Albert Cuypmarkt. We hebben ruim 350 leerlingen verdeeld over 16 groepen. Het team is enthousiast en betrokken en bestaat uit 32 personen.
 

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een collega die
 • in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs; PABO of Academische PABO
 • affiniteit heeft met het werken met kleuters
 • enthousiast is en met het team verder wil werken aan de ontwikkeling van onze school
 • open staat voor samenwerking met leerkrachten en ouders
 • pedagogisch en didactisch goed is onderlegd;
-
Studenten en startende leerkrachten kunnen ook solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
 • een leuke basisschool in hartje de Pijp, Amsterdam
 • een hecht team van 13 mannelijke collega's en 19 vrouwelijke collega's
 • een helder inwerkbeleid
 • ondersteuning van collega's, bouwcoördinator, intern begeleider en directie.
 • een maatje in je eerste jaar op school.
 • afhankelijk van ervaring. Salarisschaal LB, conform CAO PO, max € 4.573,-
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Oscar Carré

Naam school
Adres
1e Jan van de Heijdenstraat 161 , 1072TS Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Tim Janssen
Omschrijving
Cultuurprofielschool Oscar Carré is een openbare basisschool in het hart van de Pijp.
De Oscar Carré is een cultuurprofielschool. Dat betekent dat er naast het reguliere basisonderwijs extra vakken worden gegeven in kunstzinnige culturele vorming. De kunstvakken bieden de leerlingen een andere blik op de wereld. Door kunst en expressie te integreren in het onderwijs hebben de kinderen de mogelijkheid zich zo breed mogelijk te ontplooien en ontwikkelen. Binnen de school hebben wij verschillende vakleerkrachten. We hebben een leerkracht beeldende vorming, een leerkracht dans, een leerkracht drama, een leerkracht muziek en een leerkracht gymnastiek.

Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft  22 openbare basisscholen in de stadsdelen Zuid en Centrum. Deze scholen werken nauw samen en we hanteren eenduidige kwaliteitsnormen en procedures. Toch hebben onze scholen een eigen identiteit of concept. Dat willen we graag zo houden. Zo hebben we onder meer: 6 Montessorischolen, 2 Daltonscholen, 2 Cultuurprofiel scholen en 2 Ontwikkelingsgerichte scholen. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Nadere informatie en sollicitatie
De Oscar Carré heeft een enthousiast team, kom jij ook je steentje bijdragen? Nadere informatie over de school kun je vinden op onze website en op scholenopdekaart.nl.
Over de functie kun je contact opnemen met Tim Janssen, onze directeur. Solliciteer via de volgende link:  Leerkracht groep 1-2 op de Oscar Carré! Dit kan uiterlijk op zondag 09-10-2022. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 41. Dit op donderdag 13-10 tussen 16.30u en 18.30u. Eventuele proeflessen zullen in overleg plaatsvinden in week 43.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.