Vacature E-learning ontwikkelaar en editor in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
E-learning ontwikkelaar en editor 
Datum online
2022-09-21 21-9-2022
Sluitingsdatum
31-10-2022
Met ingang van
1 november 2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,5
Omschrijving
E-learning ontwikkelaar en editor (2x vacature van 16-24 uur per week)
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om jouw werk terug te zien in e-learning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Variva Edu Academy is een dynamische, creatieve en snelgroeiende onderwijsinstelling  die zich bezighoudt met het verzorgen van onderwijs aan  volwassenen in het pedagogisch werkveld. Daarnaast ontwikkelt Edu Academy  lesstof voor zowel het eigen onderwijs als dat van andere instellingen. Dit doen wij met de nieuwste en leukste leermethodieken en lesmaterialen waardoor het onderwijs altijd uitdagend en van deze tijd is. Denk hierbij aan:
 • E-learning
 • Blended onderwijs
 • Webinars
 • (Interactieve) video’s
 • Learning journeys
Wat ga je doen?
Omdat de vraag naar onze (online) leermiddelen groeit zijn we op zoek naar een e-learning ontwikkelaar en editor die ons team komt versterken. In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van leeroplossingen. Samen met de coördinator e-learning stel je leerdoelen op en ga je aan de slag met het maken van modules voor onze e-learning omgeving. Nadat lesmateriaal ontwikkeld is zorg je ervoor dat het lesmateriaal in onze e-learning omgeving komt en netjes en aantrekkelijk wordt opgemaakt. Naast deze hoofdtaak houd je je bezig met feedback geven op content van andere ontwikkelaars, onderhouden van bestaande e-learning en het meedenken bij allerhande zaken en nieuwe concepten.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
 • Goede schrijfvaardigheden.
 • Affiniteit met het schrijven van duidelijke, motiverende en praktijkgerichte lesstof en/of het ontwikkelen van e-learning.
 • Punctueel en oog voor opmaak.
 • Je bent kritisch, denkt servicegericht en je hebt een goed gevoel voor timemanagement.
 • Bent leergierig en pakt feedback op.
 • Ervaring met het schrijven van lesmateriaal  is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een team met een platte organisatiestructuur en een informele sfeer. Ons team bestaat uit  een coördinator en verschillende docenten die als neventaak ook e-learning maken.
Wij bieden een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, maar ook veel vrijheid in het uitvoeren van je functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Over Variva Edu Academy

Naam school
Adres
Messchaertstraat 1 , 1077WS Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Particulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Laura van den Boomen
Omschrijving
Variva biedt MBO opleidingen en nascholngen vol ontwikkeling en perspectief. Variërend van trainingen tot 1-jarige deeltijd MBO-opleidingen. Kiezen voor Variva is kiezen voor kwaliteit en hoog aangeschreven opleidingen in het onderwijs-, sociaal-  en pedagogisch werkveld. Je vindt ons in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Zwolle.

In al onze opleidingen staat het kind / de jongere centraal. En jij natuurlijk!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties bij voorkeur via email: laura@variva.nl

Voor meer informatie bel dan met Laura van de Boomen: 085 9022955