Vacature Docent Aardrijkskunde eerstegraads of tweedegraads in Kralendijk, Bonaire, CN

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Aardrijkskunde eerstegraads of tweedegraads 
Datum online
2022-09-12 12-9-2022
Sluitingsdatum
26-10-2022
Met ingang van
Per direct
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Aantal uren
28
Omschrijving
Wat ga je doen?
Je verzorgt interessante en uitdagende lessen aardrijkskunde aan de klassen mavo, havo en vwo onderbouw. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren. Leren speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling en creëert samen met jouw collega's een veilig leerklimaat. 

Eisen

Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Wat vragen wij van je?
Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid aardrijkskunde. Er is een andere collega aardrijkskunde dus je hebt niet overal parallelklassen. Er wordt een zelfstandige houding verwacht en veel flexibiliteit. Het helpt als je alles organisatorisch goed geregeld hebt. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Lesgeven in de Caraibische context waar Nederlands voor de meeste leerlingen een vreemde taal is vergt dat je pedagogisch en didactisch sterk bent waardoor je ook goed kunt differentiëren. Spreek je Papiamentu dan is dit een grote pre. Je bent stressbestendig en enthousiast. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent aardrijkskunde met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Je komt te werken in een sectie van twee. Dit schooljaar wordt nog met de methode Buitenland gewerkt, volgend schooljaar stapt de sectie over op De Geo. Dat betekent dat voor het volgend schooljaar studiewijzers en nieuwe toetsen ontwikkeld moeten worden voor i.i.g. de eerste periode. De betrokkenheid bij de leerlingen is groot. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 4092 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. Dit betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor het schooljaar 2022/2023. 

Voor sollicitanten uit Nederland geldt een verhuisregeling.

Over Scholengemeenschap Bonaire

Adres
Kaya Frater Odulfinus z/n , 1234CN Kralendijk, Bonaire, CN
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Jurrian Burgers
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Is jouw interesse gewekt?
Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s zo spoedig mogelijk of uiterlijk 26 september 2022.

Solliciteren kan enkel via de website: https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/docent-aardrijkskunde-liseo  

Rechtsboven aan de pagina vind je een groene knop met "solliciteren". Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.
Voor sollicitanten uit het buitenland geldt een verhuisregeling.
Heb je vragen, neem dan contact op met Barbara Sol, Unit Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.