Vacature Docent Nederlands in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2022-08-04 4-8-2022
Sluitingsdatum
17-8-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6000
Omschrijving
Voor de sector AV, Podium & Redactie zijn wij op zoek naar een
Docent Nederlands (0,6 fte)
 
De functie:
Als docent Nederlands geef je les binnen alle opleidingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het taalonderwijs binnen de school, dat geheel is ingericht conform de eisen ten aanzien van de examinering binnen het vak Nederlands. Als docent draag je zorg voor het onderwijs en de begeleiding van studenten. Verder draag je bij aan de activiteiten van de afdelingen en de opleidingen. Binnen het eigen vakgebied werk je mee aan de voorbereiding, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijsprogramma en de overeengekomen taken daarbinnen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Gewenst profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde lerarenopleiding Nederlands, die de liefde voor taal goed kan overbrengen op jonge leerlingen. Naast kennisoverdracht ben je in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren, tot zelfstandige, plezierige en initiatiefrijke jonge mensen in een competentiegerichte leeromgeving. Als persoon ben je verder flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je  prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, 13e maand, laptopregeling en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand exclusief vakantiegeld bij een voltijdsaanstelling (schaal LB CAO MBO).

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 450 medewerkers en wekelijks volgen circa 4.500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt een vmbo-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als studenten worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
In verband met de zomervakantie is de school telefonisch niet bereikbaar van 11 juli tot en met 17 augustus a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 26 augustus a.s. Je sollicitatie kun je tot en met woensdag 17 augustus a.s. via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan insturen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.