Vacature MBO Docent IT-AV in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
MBO Docent IT-AV 
Datum online
2022-08-04 4-8-2022
Sluitingsdatum
18-8-2022
Met ingang van
z.s.m.
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor de studierichting Mediatechnologie zijn wij per direct op zoek naar een:
MBO docent IT-AV – 1,0 fte
De functie
Als docent IT-AV maak je deel uit van Mediatechnologie. De opleiding Mediatechnologie kent twee richtingen: Software Developer en Expert IT Systems & Devices. Kijk voor uitgebreide informatie over deze opleiding op onze website: https://www.glr.nl/mbo/opleidingen/mediatechnologie

Expert IT Systems & Devices is een specialistiche opleiding op het snijvlak van IT en AV technologie.
Het onderwijs vindt voor een belangrijk deel plaats vanuit contextrijke praktijklokalen. Daarnaast zijn er diverse vakspecifieke lessen, die klassikaal gegeven worden. De opleiding kenmerkt zich vooral door het creëren van leersituaties waar studenten met elkaar en van elkaar leren, kennis vergaren en zich de beroepshouding eigen maken. De diverse werkzaamheden van de docent sluiten hier op aan.
 
De opleiding Expert IT Systems & Devices bestaat uit twee specialisaties:
 • Media System Engineering (MSE), waarbij technologie binnen bijvoorbeeld broadcast- en live-events een belangrijke rol spelen.
 • eXperience Integration (XI) waarbij audio- video-, lichttechnologie en controlesystemen ten behoeve van diverse branches, zoals retail en corporate, centraal staan.
 
Om een indruk te krijgen van de opleiding, de functie en de werkzaamheden kun je een korte vlog bekijken van één van de docenten op https://bit.ly/3JjvXwO

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Gewenst profiel
Onze ideale docent:
 
 • Heeft een docentbevoegdheid of is bereid deze te halen
 • Heeft affiniteit of ervaring met het begeleiden van of coachen van jongeren
 • Reikt naar het beste voor onze studenten en wil daar een rol in spelen
 • Heeft kennis van IT en -infrastructuren
 • Heeft affiniteit met audiovisuele installaties
 • Is bereid trainingen en cursussen te volgen
 • Is een teamspeler en is bereid om samen met collega’s uitvoering te geven aan een innoverende opleiding
 • Is leergierig, kritisch, denkt in mogelijkheden en vooral in oplossingen
 • Heeft plezier in voortdurend bezig zijn in de constant veranderende technologische wereld
 
Naast kennisoverdracht ben je in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren tot zelfstandige, sociale en initiatiefrijke jonge mensen. Je denkt vanuit het doel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het geven van een proefles maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Wij bieden een stimulerende werkomgeving in een prettige en informele werksfeer waarin, naast de resultaten, de student en de medewerker centraal staan. Je kunt je op een breed terrein verder ontplooien. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, een dertiende maand, laptopregeling, scholingsmogelijkheden en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.429,00 per maand exclusief vakantiegeld (schaal LB CAO MBO) bij een volledige betrekking.

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 450 medewerkers en wekelijks volgen circa 4.500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt een vmbo-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als studenten worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer L. Klok, teamleider Experience Creation, telefoon (088) 200 15 00.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 26 augustus a.s. Je sollicitatie kun je tot en met donderdag 18 augustus a.s. via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan insturen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.