Vacature Conciërge in Oudenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Datum online
2022-06-21 21-6-2022
Sluitingsdatum
3-7-2022
Met ingang van
5-9-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
2 x 0,6875
Omschrijving
Het Markland College Oudenbosch is voor het schooljaar 2022-2023 |5 september) op zoek naar een

 conciërge (fte 0,6875, 27,5 klokuren) voor de ochtenden van 08.00 - 14.00 uur (met een pauze van 0,5 uur)
en een
 conciërge (fte 0,6875, 27,5 klokuren) voor de middagen van 12.00 - 17.30 uur

Als conciërge representeer je de school, verricht je ondersteunende diensten en houd je toezicht.
 
Inhoud van de functie:
Voor surveillance en toezicht tijdens de pauzes en lesuren zijn wij op zoek naar een twee flexibele collega’s voor ons conciërgeteam. Gedurende de dag en met name tijdens de pauzes surveilleer je op het buitenterrein of in één van de leshuizen. Je draagt zorg voor een prettige sfeer waar rekening gehouden wordt met elkaar. Zo nodig wijs je leerlingen op de huis- en gedragsregels. Ook verricht je andere conciërge werkzaamheden zoals het verhelpen van storingen en kleine reparaties, het kopiëren van lesmateriaal, het serveren van koffie en thee tijdens vergaderingen en dergelijke.
Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag, bij voorkeur gedurende de middagpauzes en met een aanwezigheid van minimaal 4 dagen per week.

 

Eisen

Functie-eisen
Wat vragen wij?
  • Je bent een teamplayer die goed kan samenwerken en je bent servicegericht en communicatief richting leerlingen en docenten en bewust van je representatiefunctie binnen de school.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en handelen. Je ziet als het ware “waar er werk is”. Hierin kun je pro-actief handelen.
  • Je bent servicegericht en staat open om assistentie te verlenen als dat gevraagd wordt

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 4
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
De functie is ingedeeld in schaal 4. Aanstelling en honorering vindt plaats volgens de cao voortgezet onderwijs; inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en het laatst genoten salaris. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een aanstelling van één jaar.
 

Over Markland College Oudenbosch

Adres
Pagnevaartweg 5 , 4731AA Oudenbosch
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Annet van Hulten
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
Markland College Oudenbosch
Het Markland College Oudenbosch met de onderwijsrichtingen gymnasium, vwo, havo, mavo en beroepsgerichte leerwegen kader en basis, biedt jonge mensen een toekomstperspectief op de samenleving waarin zij weerbaar en met respect voor anderen leven. De school biedt kwalitatief goed onderwijs aan alle leerlingen uit de regio. We vertrouwen, we verbinden en we verschillen, dat zijn onze kernwaarden. Aandacht voor elke leerling in een veilige leeromgeving is de kern van ons kleinschalig onderwijs.
Voor informatie over de school: https://oudenbosch.markland.nl/
 
Stichting Markland College
Stichting Markland College biedt leerlingen onderwijs dat past bij hun talenten en hun brede persoonlijke ontwikkeling. Zij leren als evenwichtige jonge mensen in te spelen op een samenleving die sterk verandert. Samen met de omgeving wordt gewerkt aan een succesvolle voorbereiding op hun toekomst. Onze kernwaarden zijn hierbij: we vertrouwen, we verbinden en we verschillen. De scholen in Oudenbosch en Zevenbergen zijn beide regioscholen met samen een compleet onderwijsaanbod. Binnen de scholen zijn de leerniveaus kleinschalig georganiseerd. Leerlingen voelen zich thuis en waarderen de persoonlijke benadering.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Ank van Rens, conrector Markland College Oudenbosch via mail: a.v.rens@markland.nl of telefonisch via het centrale nummer: 0165-390390.

Vriendelijk verzoeken wij u te solliciteren via Meesterbaan vóór maandag 4 juli 2022.

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 5 juli a.s.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.