Vacature docent geschiedenis in Kralendijk, Bonaire, CN

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent geschiedenis 
Datum online
2022-06-13 13-6-2022
Sluitingsdatum
13-7-2022
Met ingang van
1-8-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
28
Omschrijving
Wat ga je doen?
Je verzorgt interessante en uitdagende lessen geschiedenis en. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, maakt gebruik van activerende werkvormen en speelt in op de leefwereld van leerlingen. Het is waarschijnlijk dat je ook een mentortaak op je neemt en voor een gedeelte een tweede vak zoals aardrijkskunde. Je begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collega's een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling.

Eisen

Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Wat vragen wij van je?
Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid geschiedenis. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Veel leerlingen spreken Nederlands niet als hun moedertaal dus ervaring met tvo, NT2 of Clil wordt op prijs gesteld maar is niet noodzakelijk. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent geschiedenis.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC (in dollars)
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Je komt te werken in een van de drie teams (mavo, havo of vwo) . In een team wordt nauw samengewerkt en een team kenmerkt zich  door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een contract voor 1 jaar. Een contract voor onbepaald tijd kan op termijn tot de mogelijkheden behoren. 

Voor sollicitanten uit Nederland geldt een verhuisregeling.

Over Scholengemeenschap Bonaire

Adres
Kaya Frater Odulfinus z/n , 1234CN Kralendijk, Bonaire, CN
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Jurrian Burgers
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Is jouw interesse gewekt?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 26 juni 2022 via onze website https://werkenbij.sgbonaire.info/
Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.
Heb je vragen, neem dan contact op met mw. Barbara Sol, Unit Directeur van Liseo: Tel +599-7157780  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.